Opinia o szkole pływania Argonaut Opinie Gdańsk

Opinia o szkole pływania Argonaut Opinie Gdańsk nr 369293

Lokalizacja: Gdańsk (woj. pomorskie)Więcej: www.argonaut.gda.pl

INFORMACJE
Użytkownik
Kontakt
Argonaut
Wyślij e-mail
ul. Rajska 6
Gdańsk

tel: 510 17 88 19
tel: 503 69 56 98
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu powołaj się na Favore.pl i zapytaj o rabat
Godziny
śr: 11:00-19:00
www.argonaut.gda.pl
rozwiń
WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
Oświadczam, że znam i akceptuję Regulamin Favore.pl i wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Favore.pl Sp. z o.o. albo odbiorców danych zgodnie z Polityką Prywatności. Administratorem danych osobowych jest Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Grochowska 341 lok. 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane w szczególności w celu wykonania Umowy zawartej z Tobą na podstawie Regulaminu, w tym do umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną oraz pełnego korzystania z serwisu favore.pl, w tym dodawania i publikowania zapytań/zleceń do Dostawców interesujących Cię usług i produktów oraz kontaktowania Cię z nimi. Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych, tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych. [zwiń]

OPIS USŁUGI
Opinia / opinie o Argonaut Gdańsk






Opinie o Argonaut Gdańsk więcej znajdziesz tu....>> www.argonaut.gda.pl/opinie_o_argonaut_gdansk_w_gdansku_trojmiasto.php



Wyślij e-mail

Wyślij e-mail






ONI SĄ NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE!!! ~Monika
2011-08-16 10:02:22
158.21.141.*

Jak nauka pływania to tylko z ARGONAUTEM. Bardzo dobrze uczą i dzieci i dorosłych. Po kilku zajęciach w basenie umiałam już pływać, a mój 5-letni synek, który bał się wody nie mógł się doczekać kolejnych zajęć. A tak bałam się do tego zabrać. Szkoda, że wcześniej nie spróbowałam. Teraz już uczęszczam na Aqua Aerobic do Pani Ivette i też jest super.
POLECAM WSZYSTKIM!!!









Nauka pływania dla dzieci ~Hania
2011-08-15 11:39:30
116.64.20.*

Jestem zadowolona z pracy jaką wkładają nauczyciele pływania w prowadzenie zajęć dla najmłodszych. Profesjonalne podejście do nauki nie tylko zabawa. Chodziliśmy kilka miesięcy i od września nadal będziemy uczęszczać na zajęcia.
Polecam dla niezdecydowanych









Mega profesjonalizm ~tomasz76
2011-08-14 07:48
62.61.54.*

Z czystym sumieniem polecam Kurs nurkowania OWD u Tomasza Dobroczka. Daję ocenę 6, ponieważ nie pamiętam przed Argonaut’em kursu, na którym instruktor włożyłby tyle serca, umiejętności i doświadczenia,zaangażowania i poświęcenia, by w jak najlepszy sposób przekazać swoją wiedzę, abyśmy się nie pozabijali schodząc samemu pod wodę. Do tego żadne pytanie i wątpliwość nie została bez odpowiedzi u Tomasza. Zajęcia teoretyczne okraszał swoimi ciekawymi historiami z głębin wziętymi. Zajęcia praktyczne także na maksymalnym poziomie. Wszystko przygotowane i dopięte na ostatni guzik. Ani przez chwilę nie odniosłem wrażenia chaosu i braku kontroli nad grupą. Yvetta świetnie uzupełnia Tomasza na wspólnych wyprawach. Stanowią wspaniały Team, z którym zdobywanie wiedzy i doświadczenia w nurkowaniu to przyjemność. Idąc na AWD, na pewno wybiorę firmę Argonaut i państwa Dobroczek. Gorąco polecam!!!









Polecamy Szkołę Pływania ARGONAUT - rodzice Kuby ~Aneta Osicka
2011-08-07 21:25:53
206.156.129.*

Nasz syn Kuba rozpczął naukę w szole pływania ARGONAUT dopiero kiedy skończył 10 lat. Zawsze bał się wody. Wszelkie próby męża nauczenia go pływania kończyły się na panicznym krzyku. Myśleliśmy, że już nigdy nie będzie pływał. Teraz po skończonym kursie „u Argonaut-ów” sam prosi żeby pojechać z nim na basen. Nie tylko nauczył się pływać, ale zaczęło mu to sprawiać przyjemność. A już na pewno przestał bać się wody. W styczniu urodziła mu się siostrzyczka. Ona też będzie się uczyć pływać w tej szkole.
Za naszą namową trafiła tam też kuzynka Kuby. Polecamy bardzo gorąco – tam nauczą pływać każdego. Kadra jest wykwalfikowana i bardzo przyjazna. Dzieci ani przez chwilę nie pozostają same w wodzie, zawsze każde z nich jest pod kontrolą, nie ma się czego obawiać. POLECAMY - rodzice Kuby !!!!









NAUKA PŁYWANIA (DOSKONALENIE) ~CEZARY
2011-07-28 02:04:46
178.56.100.*

ARGONAUT- Pełen profesjonalizm Pana Tomasza, Pani Yvetty. Kadra bardzo profesjonalna i rzetelna, bardzo kompleksowo i praktycznie indywidualnie podchodzi do zajęć organizowanych na basenie. SUPER organizacja, bardzo dobry kontakt z prowadzącymi. Uczęszczam na basen PG i MOSiR na Chełmie od 2 lat. Jestem bardzo zadowolony z prowadzenia zajęć pływackich. Od Pan Tomasza i jego syna Dawida uzyskałem wiele cennych wskazówek, które pomogły w doskonaleniu pływania. Polecam i zgadzam się z opiniami innych kursantów co do profesjonalnego podejścia do zajęć. Pan Tomasz, Pani Yvetta i ich syn Dawid podchodzą z pasją to tego co wykonują. Niebawem zaczynam trening ze sprzętem ABC i z pewnością będzie to miłe doświadczenie i jeszcze bardziej udoskonalę style pływackie. Polecam wszystkim, którzy chcą nauczyć się, bądź udoskonalić pływanie, a przede wszystkim skorzystać z doświadczenia i wiedzy instruktorów.
PEŁEN POZYTYW, NAPRAWDĘ POLECAM :)









Polecam zarówno naukę pływania jak i nurkowanie ~Grzesiek
2011-07-18 09:46:08
112.34.67.*

Zajęcia prowadzone profesjonalnie, konkretnie i co najważniejsze skutecznie. Mając za sobą wiele lat zarówno pływania jak i kilka lat pracy na basenie (również nauczania pływania), mogę w pełni docenić zarówno podejście do klienta, jak i sposób pracy z dziećmi, ale też dorosłymi. Na szczególną uwagę zasługuje fakt w jaki dzieci podchodzą do pływania: swoboda, zabawa ale również praca, która widać że sprawia im dużą satysfakcję. Warto również zwrócić uwagę na naukę dla dorosłych - pływając regularnie w sąsiedztwie grupy nauki pływania, zdecydowanie widać postępy ludzi, którzy uczęszczają na te zajęcia, od praktycznie słabego "poruszania" się w wodzie, przez poprawne pływanie do nawet bardzo sprawnego i skutecznego pływania w płetwach
(i całym ABC). Polecam tym, którzy chcieliby nauczyć się (lub dzieci) poprawnie, swobodnie i najważniejsze SKUTECZNIE pływać, trochę mniej polecam tym, którzy mimo obecności doświadczonych instruktorów, zawsze wiedzą lepiej jak nauczyć (lub jak nie uczyć) swoje dziecko pływać, mimo, że samym nie udało im się tego dokonać przez wiele lat. Polecam również kursy nurkowania dla osób, które chcą odkryć również ten fascynujący podwodny świat trochę głębiej...









NURKOWANIE! ~Mati
2011-07-17 13:53:16
87.56.112.*

Godne polecenia dla osób, które chciałyby nauczyć się sztuki nurkowania. Pan Tomasz fachowo przedstawia wszystkie aspekty w nurkowaniu i nie tylko. Ktoś kto naprawdę jest zainteresowany na pewno doceni rozległą wiedzę prowadzącego.









Nauka pływania dorosłych ~marek t.
2011-07-15 11:03:23
189.76.25.*

Zacząłem uczęszczać na naukę pływania dorosłych w zeszłym roku. Prowadzący jest bardzo cierpliwy, ma dużą wiedzę, która jasno przekazuje, poczucie humoru, a tempo ćwiczeń dostosowuje do podopiecznych. Jestem bardzo zadowolony, chociaż mój talent do pływania wydaje się niewielki, to umiem przepłynąć już cały basen. Oby tak dalej.









Paweł i Monika - opinia ~Paweł i Monika
2011-06-25 13:58
89.76.76.*

Argonaut to nauczyciele pełni pasji i warci polecenia. Jeszcze rok temu nie umieliśmy pływać a teraz całkiem sprawnie poruszamy się w wodzie i doskonalimy nasze umiejętności pod okiem Pana Dawida. Pływamy również ze sprzętem abc, który zaproponował nam Pan Tomasz. Pełni zaufania do profesjonalizmu nauczycieli z Argonaut oraz miłej rodzinnej atmosfery jaka panuje na basenie podjęliśmy się nowego wyzwania - nauki nurkowania. Już niedługo zajęcia w terenie - nad jeziorem Niedackim. Nie możemy się doczekać!









AQUA AEROBIC - SUPER SPRAWA ~Magdalena Kowalewicz
2011-06-22 16:19
195.74.91.*

Jestem bardzo zadowolona z zajęć aqua aerobiku prowadzonych przez Panią Yvette z Argonaut. Poprawiają one moją kondycję fizyczną, samopoczucie oraz sprawność. Mój kręgosłup lepiej się czuje i mniej dokucza odkąd uczęszczam na zajęcia, po za tym ćwiczenia aqua aerobiku są fajnie prowadzone, bo instruktorka wprowadza ćwiczenia na wszystkie główne partie mięśniowe. Ćwiczenia nie są monotonne, jest przyjazna atmosfera. Poza tym jest też indywidualne podejście - jak któraś z Pań ma problemy koordynacyjne, to są dostosowywane do jej poziomu. Jest ok, bo zajęcia aqua aerobiku prowadzone są bardzo profesjonalnie, są zróżnicowane i ciekawe. Poleciłabym je (i zresztą polecam) każdemu. Firma solidna Chodzę na zajęcia aqua aerobiku dla przyjemności, aby mieć trochę ruchu, schudnąć, poprawić kondycję oraz aby mieć poczucie, że czas spędzany na basenie jest tylko dla mnie.Zajęcia aqua aerobiku podobają mi się , są fachowo prowadzone. Mila atmosfera, sympatyczna Pani Yvette - prowadząca Aqua. Ćwiczenia wyczerpujące siłę - pozytywnie oceniam ten sposób spędzania czasu na basenie , no i kilogramy lecą.....;))









Nauka pływania ~Leszek
2011-06-17 07:56
188.124.173.*

Córka (11) uczęszcza na naukę pływania od 2 lat. Na początku bała się wejść do metrowej wody bez kapoka i pływaczków - teraz bierze udział w zawodach. Przetarła szlak i za jej przykładem pozostałi członkowie rodziny (w tym dorośli) szykują się do nauki. Polecam innym









Polecam ~Potargany
2011-06-15 20:34
87.96.91.*

ujmę to tak:

Jeżeli wiesz czego chcesz to dobrze trafiles / trafilas.









Mój syn Mateusz uczy się pływać w szkole ARGONAUT.... ~Adam
2011-06-12 22:01
210.17.99.*

Witam, mój syn Mateusz uczy się pływać w szkole ARGONAUT, ja sam i mały Smyk jesteśmy zadowoleni z profesjonalnej nauki i miłej zabawnej atmosfery na basenie. Polecam szkołę ARGONAUT - profesjonalnie i warto wydać na naukę pływania, są efekty - Adam z synem.









Rewelacja!!! ~Zadowolona
2011-06-08 16:34
89.78.252.*

Polecam wszystkim zajęcia aqua aerobicu i hydro fitness!! Pani która prowadzi zajęcia jest profesjonalistką. Jest zawsze przygotowana do zajęć, nigdy się nie zdarzyło aby powtórzył się ten sam zestaw ćwiczeń, jest miła i zawsze uśmiechnięta !! Zajęcia są ciekawe i urozmaicone. Rezerwacja odbywa się bez problemów, zasady korzystania z zajęć są jasne i przejrzyste. Naprawdę polecam ja zamierzam korzystać dalej.









Chciałam się podzielić opinią na temat nauki pływania dorosłych w ARGONAUT . ~Joanna
2011-06-08 11:47
134.212.32.*

Chciałam się podzielić opinią na temat kursu w którym uczestniczę. Jest to już mój trzeci kurs więc mam jakieś porównanie. Pływam teraz na torze drugim w poniedziałki i czwartki a naszym Trenerem jest Pan Tomek , a pomaga mu jego syn Dawid.
Dawid jest to bardzo młody chłopak, ale bardzo odpowiedzialnie podchodzi do tego co robi. Bardzo mi się podoba sposób w jaki prowadzi z nami zajęcia. Widać, że zależy mu na tym żeby nas nauczyć jak najlepiej pływać. Nie przymyka oczu na nasze błędy tylko za każdym razem jak je wychwyci to każe korygować. Ma się wrażenie że on cały czas nas obserwuje. Jego krytyka działa mobilizująco.
W innych szkołach , gdzie wcześniej chodziłam było inaczej , pseudo " instruktorzy " dawali jakieś ćwiczenie do wykonania i czekali aż je skończymy. Mówili zawsze do całej grupy więc nie wiedziałam czy ja akurat dobrze wykonywałam dane ćwiczenie czy też nie.
Dawid zwraca się często do nas indywidualnie i mówi co dana osoba powinna poprawić, czemu poświęcić większą uwagę.
Dla kogoś kto doskonale pływa wiele spraw wydaje się oczywistych a dla nas nie.
Bardzo dobrze wspominam też swoje początki na pierwszym torze. Każdemu polecam tą szkołę z czystym sumieniem. Zachęcam znajomych żeby się zapisywali bo wiem , że się nie zawiodą. Ludzie dorośli, nie potrafiący pływać, boją się śmieszności i krytyki. Instruktorzy którzy opiekują się ludźmi na pierwszym torze, nigdy nie dali nikomu odczuć, że jest śmieszny, beznadziejny itp. Mają rewelacyjne podejście. Wkładają w swoją pracę wiele serca i wysiłku. Brakuje jedynie (na tych kolejnych torach) takiego indywidualnego podejścia. Każdy chciałby dokładnie wiedzieć co robi dobrze a co źle. Wiem, że osoby które pływały na trzecim torze gdy Dawid miał z nimi zastępstwo, też były z niego bardzo zadowolone właśnie ze względu na to, że każdemu z osobna poświęcał chwile uwagi.
To tyle , Pozdrawiam :D Joanna









Opinia Adriana o ARGONAUT ~Adrian
2011-06-08 11:47
142.161.100.*

Nazywam się Adrian, uczęszczam na na kurs pływania do szkoły " ARGONAUT ", doskonale swoje umiejętności pływania na torze II . Jestem bardzo zadowolony z miłej atmosfery z jaką prowadzone są zajęcia i sposobu nauczania przez trenerów. Bardzo polecam tego rodzaju sport, ponieważ daje on bardzo wiele korzyści.

Adrian , trenuje w ARGONAUT









Opinia rodziców Filipa ~Rodzice Filipa
2011-06-07 20:16
163.89.55.*

Szanowni Państwo, mój syn już trzeci rok chodzi do szkoły pływania „ARGONAUT” . Jesteśmy bardzo zadowoleni z tej szkoły. Syn bardzo chętnie chodzi na treningi, wręcz pilnuje każdego dnia i każdej minuty. Efekty są bardzo duże. Zadowolenie i radość jakie wynosi z zajęć motywuje go do dalszej nauki. Zapewniam, że nie jest to stracony czas ani wydane pieniądze. Trenerzy prowadzący zajęcia są do tego profesjonalnie przygotowani. Szczególnie na wyróżnienie zasługuje Pani Yvette, która przygotowuje dzieci bardzo solidnie od podstaw, następnie Pan Tomasz - człowiek, który widać, że kocha to co robi bo podchodzi do tego bardzo obowiązkowo, jest cierpliwy i poświęca swoją uwagę każdemu uczniowi. Uważamy, że trochę dyscypliny nikomu jeszcze nie zaszkodziło. Pozdrawiamy kadrę szkoły pływania „ARGONAUT”.  

Filip "z trzeciego toru" z rodzicami .





Opinie o Argonaut Gdańsk więcej znajdziesz tu....>> www.argonaut.gda.pl/opinie_o_argonaut_gdansk_w_gdansku_trojmiasto.php



Wyślij e-mail

Wyślij e-mail






Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz


INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
OPINIE O UŻYTKOWNIKU argonaut
1 2 3 z 3  
pozytywna
rozwiń Skąd znaleźć w sobie motywację do treningu? Najlepiej wie o tym Adam Korol, który przecież już niczego udowadniać nie musi. Mistrz olimpijski i wielokrotny wioślarski mistrz świata dziś startuje w triathlonie. Jak sam mówi: .... w pływaniu pomógł mi Tomasz Dobroczek z firmy Argonaut i chyba tylko dzięki niemu udało mi się przepłynąć 950m .... Cały wywiad z Adamem Korolem i jego opinia o sposobie motywacji w triathlonie w artykule Triathlon Sport : https://www.triathlonsport.pl/wywiady/mistrz-adam-korol-emeryt-tylko-na-papierze.html Wystawiona 28-07-2018 11:22 przez Triathlon (37.47.235.*)   Zgłoś nadużycie
pozytywna
rozwiń Nauka Pływania Gdańsk Trójmiasto nauka pływania - dziecko Bardzo dobra atmosfera, przyjazna dla dzieci. Duże zaangażowanie, indywidualne podejście do dziecka. Jeżeli dziecko radzi sobie lepiej jest kierowane do bardziej zaawansowanej grupy. Duży plus za doradztwo w zakupie dodatkowego sprzętu. Do tego basen na PG - rewelacja. Gorąco polecam szkołę pływania! http://www.argonaut.gda.pl/gdansk/kontakt_NaukaPlywaniaAquaAerobic/ Wystawiona 13-02-2013 14:46 przez AT (91.238.233.*)   Zgłoś nadużycie
pozytywna
rozwiń Zawsze w życiu mam szczęście spotykać na swojej drodze ludzi, których pasja i zamiłowanie do tego, co robią pozwalają mi się cieszyć nowymi doznaniami w życiu. Tomek i jego zaangażowanie w to, co robi pozwoliło mi otworzyć nowe okno na świat podwodny. Jako instruktor rzeczowy i wymagający przekazał swoje doświadczenie i umiejętności najlepiej jak potrafił. Myślę, że tylko, kiedy będę w Gdańsku na pewno wybiorę się z Nimi na kolejne nurkowania żeby się dalej szkolić. Gorąco polecam !!! http://www.argonaut.gda.pl/gdansk/kontakt_NaukaPlywaniaAquaAerobic/ Mariusz Skowroński Wystawiona 08-09-2012 18:06 przez Mariusz Skowroński (79.188.79.*)   Zgłoś nadużycie
pozytywna
rozwiń Ja skorzystałam z lekcji - nauka pływania. REWELACJA. Nikt nie trącał mnie kijem i na mnie nie krzyczał. Prowadzący spokojnie tłumaczył co i jak robić. No cóż dla dorosłego nauczyć się pływać w miesiąc (tylko 4 zajęcia) to chyba coś. POLECAM!!! http://www.argonaut.gda.pl/naukaplywaniadladoroslych.php#start Wystawiona 24-07-2012 11:57 przez Monika (178.180.76.*)   Zgłoś nadużycie
pozytywna
rozwiń Centrum nurkowania ARGONAUT: fachowa obsługa w miłej stratosferze, duże poczucie bezpieczeństwa i zaufania podczas nurkowań, kompleksowa oferta. Tomasz Dobroczek przestawił mnie z " egipskiego ", zrobił to profesjonalnie i z entuzjazmem. Warty podkreślenia jest nacisk na bezpieczeństwo i odpowiedzialność za partnera. W tych obszarach nie ma co liczyć na pobłażanie prowadzących. Z pełnym spokojem oddałem im pod opiekę siebie i swoich dwóch synów. - ARGONAUCI tak trzymać ! http://www.argonaut.gda.pl/padi_rekreacja/padirekreacja_orginal.php#start Wystawiona 21-07-2012 14:26 przez Andrzej Copala (178.182.2.*)   Zgłoś nadużycie
pozytywna
rozwiń Z tym klubem zrobiłem 2 kursy : Deep i Nitrox . Bardzo wysoki poziom usług. Idealnie dopasowują się do potrzeb klienta. Realizują prawie wszytko czego będziesz oczekiwała - jednego nie zrobią - złamania zasad bezpieczeństwa. W najbliższym czasie mój syn będzie robił z Nimi pierwsze kroki w nurkowaniu - im mogę zaufać oddając syna w wodzie. http://www.argonaut.gda.pl/padi_rekreacja/padirekreacja.php Wystawiona 18-07-2012 22:08 przez Tymek (178.182.12.*)   Zgłoś nadużycie
pozytywna
rozwiń Polecam Naukę Pływania dla Dzieci z Rodzicem w Szkole Pływania Argonaut. Chodzę na basen Gdańskiego MOSiR-u na Chełmie z dzieckiem. Zajecia z nauki pływania są prowadzone naprawdę bardzo dobrze, widać jak mój maluch czyni postępy. Bardzo fajną sprawą jest również możliwoś odrabiania nie obecności, wiadomo jak to z chorobami u dzieci. Wystawiona 16-07-2012 23:23 przez Aneta (178.182.94.*)   Zgłoś nadużycie
pozytywna
rozwiń Na Aqua-aerobik chodzę 3 rok, W ciągu tego czasu schudłam 25 kg. Mam sporą nadwagę, ponieważ do tej pory źle się odżywiałam. Ćwiczenia w basenie na pewno dobrze wpływają na mój kręgosłup i ogólną kondycję. Myślę, że teraz po zaleceniach Pani Yvetty uda mi się zgubić zbędne kilogramy. http://www.argonaut.gda.pl/aquaaerobic/aquaaerobic.php Wystawiona 11-07-2012 22:12 przez Jolanta (77.114.25.*)   Zgłoś nadużycie
pozytywna
rozwiń Basen Politechniki ...w okolicach Gdańska nie ma lepszego. Bardzo fajny obiekt, jest gdzie popływać / kultura na torze, Dzieci nie wychodzą z wody. Super spędzony dzień , bardzo polecam.!!!! http://www.argonaut.gda.pl/BasenSportowyMOSiRGdanskChelmPolitechnikiGdanskiejwGdansku.php Wystawiona 08-07-2012 10:27 przez Krzysiek Borowski z Dzieciakami (178.180.222.*)   Zgłoś nadużycie
pozytywna
rozwiń Yvette jest bardzo fajną prowadzącą, zajęcia prowadzone przez nią, są na tyle urozmaicone, że nigdy mi się nie nudziło. Do tego basen na PG jest ozonowany, więc obyło się bez efektów ubocznych, no może poza pomarszczona skórą od godzinnego moczenia się Ja bardzo lubię ten sposób ćwiczeń, bo przynajmniej nie pociłam się i było całkiem przyjemnie w wodzie http://www.argonaut.gda.pl/oferta_argonaut_aqua_aerobic_nauka_plywania_basen_kursy_nurkowania_gdansk_w_gdansku_trojmiasto.php Wystawiona 06-07-2012 09:04 przez Magda (188.146.130.*)   Zgłoś nadużycie
1 2 3 z 3  
opinia o szkole pływania Argonaut Opinie Gdańsk - Opinia o szkole pływania Argonaut Opinie Gdańsk
Opinia o szkole pływania Argonaut Opinie Gdańsk Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4,5 na 5 (liczba ocen: 10)
Poprzednia usługa: Tynki TYNKI Tynki tradycyjne białystok Augustów   Następna usługa: Flizowanie, Malowanie, Tynki dekoracyjne.