favore.pl
Wdrażanie systemu HACCP oraz GMP i GHP SOLIDNIE!!

Wdrażanie systemu HACCP oraz GMP i GHP SOLIDNIE!! nr 6100

Lokalizacja: woj. lubuskie

WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

INFORMACJE
Kontakt
Firma Handlowo-Usługowa Anna Chmiel
Wyślij e-mail
ul. Kościuszki 7
66-500 Strzelce Krajeńskie

tel: 95 763104695 7631046
tel: 609 606154609 606154
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 10:00-18:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
OPIS USŁUGI

Firma Handlowo-Usługowa
Anna Chmiel


HACCP

             Zgodnie z ustawą z dnia  maja  2001 roku (Dz. U. Nr 63, poz. 634) o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia, duże podmioty branży spożywczej zobowiązane są wdrożyć  z dniem 1 stycznia 2004 roku system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Point. Przygotowywana nowelizacja ustawy nakłada ten obowiązek również na małe i średnie podmioty gospodarcze, 
z dniem wejścia Polski do Unii Europejskiej. Obecnie, małe i średnie podmioty są zobowiązane opracować instrukcje dobrych praktyk higienicznych GHP  oraz dobrych praktyk produkcyjnych GMP.

Oferujemy Państwu wdrożenie systemu HACCP oraz GMP i GHP!

Zasady systemu HACCP:

System HACCP, czyli Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli, jest to system, który ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności, poprzez określenie i monitorowanie zagrożeń, które mogą pojawić się w jakimkolwiek momencie procesu produkowania, składowania czy dystrybucji żywności. Główny cel, a więc wyprodukowanie bezpiecznej żywności zostanie osiągnięty poprzez skuteczne, codzienne funkcjonowanie systemu, który opiera się na 7 podstawowych zasadach:

             - Rozpoznanie możliwych zagrożenia i ustalenia środków do ich kontroli.

             - Ustalenie Krytycznych Punktów Kontroli - CCP,  gdzie zastosowane zostaną szczególne środki ostrożności.

             - Ustalenie krytycznych granic, które będą przestrzegane.

             - Ustalenie systemu nadzorowania w każdym CCP.

             - Ustalenie działań naprawczych, które powinny być podjęte w sytuacji, gdy wyniki monitorowania wykażą, że dany CCP nie znajduje się pod kontrolą.

             - Ustalenie postępowania sprawdzającego, w celu określenia, czy system HACCP działa.

             - Opracowanie dokumentacji obejmującej wszystkie procedury i zapisy zgodne z powyższymi zasadami i ich zastosowaniem.

  

 

Podstawowe korzyści wewnętrzne, które wiążą się ze stosowaniem systemu to:

wytwarzanie produktu bezpiecznego, zgodnie z założonymi parametrami jakościowymi i higienicznymi;

-  stworzenie warunków dla efektywnej i szybkiej kontroli;

uniknięcie strat powodowanych kosztami związanymi ze skupieniem kontroli wyłącznie na końcu procesu;

zredukowanie kosztów związanych z utrata czasu, energii i innych zasobów wykorzystywanych do poprawiania błędów;

-  możliwość szybkiego zidentyfikowania błędów i niezgodności z wymaganiami produkcyjnymi;

pojawienie się samokontroli i większej odpowiedzialności wśród pracowników.

 

Podstawowe korzyści zewnętrzne to:

-  wzrost zainteresowania odbiorców;

zwiększenie zaufania u klientów;

-  możliwość funkcjonowania na rynku Unii Europejskiej;

-  poprawa jakości produktu;

poprawa wizerunku firmy.

 

Koszt wdrożenia:

Koszt wdrożenia systemu HACCP jest negocjowany indywidualnie i możliwy do szczegółowego określenia po dokładnym zapoznaniu się ze specyfiką i sposobem działania zakładu, a przede wszystkim uzależniony jest od ilości produktów, procesów i zatrudnionych pracowników.

 


Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz

INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
INFORMACJE
Kontakt
Firma Handlowo-Usługowa Anna Chmiel
Wyślij e-mail
ul. Kościuszki 7
66-500 Strzelce Krajeńskie

tel: 95 763104695 7631046
tel: 609 606154609 606154
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 10:00-18:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
OPINIE O UŻYTKOWNIKU
W trosce o wiarygodność opinii oraz reputację usługodawców rejestrujemy adresy IP komputerów, z których wystawiane są opinie.
Użytkownik wystawiający opinię proszony jest również o podanie danych kontaktowych, które nie są jednakże weryfikowane.
Wdrażanie systemu HACCP oraz GMP i GHP SOLIDNIE!! - galeria
Wdrażanie systemu HACCP oraz GMP i GHP SOLIDNIE!! Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4,5 na 5 (liczba ocen: 8)
Poprzednia usługa: Awaryjne otwieranie samochodów 24h / dobę   Następna usługa: OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA Kompleksowo!!!!!