favore.pl
Catering, ogranizacja imprez, doświadczenie

Catering, ogranizacja imprez, doświadczenie nr 975

Lokalizacja: Warszawa (woj. mazowieckie)

WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

INFORMACJE
Cena
8 / sztuka
Kontakt
Wyślij e-mail
ul.Marszałkowska 140
00-061 Warszawa

tel: 22 692867622 6928676
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 10:00-18:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
OPIS USŁUGI
 

Restauarcja Cztery Pory funkcjonuje już 2 lata. Jest kolejnym pomysłem właściciela restauarcji i klubów: Rabarbar, Barbados, Szlafrok, Jajo i  Zoo. Wnętrze stylizowane jest na klub jazzowy lat 30-tych - dużo drewna i stali. W menu dominuje kuchnia śródziemnomorska, ale nie brakuje również dań z kuchni polskiej. Restauracja Cztery Pory z uwagi na położenie jest dobrym miejscem na lunch (nie tylko biznesowy), kolację w spokojnej atmosferze, jak również przyjęcie czy coctail party. Szeroki wybór win i alkoholi, sprawna i profesjonalna obsługa to dodatkowe powody, dla których warto wybrać się o każdej porze do Restauracji Cztery Pory.



Menu:

Przystawki

Pierogi z kapustą i grzybami
Dumplings stuffed with mushrooms and cabbage     16 zł

Pierogi ruskie
Dumplings stuffed with cheese and potatoes     16 zł

Krewetki z czosnkiem i peperoncini
Shrimps with garlic and peperoncini     36 zł

Kopytka z grzybami leśnymi w sosie kremowo-ziołowym
Diamond- shaped potato dumplings with mushroms,sour cream and herbs     19 zł

Blin cytrynowy z wędzonym łososiem i ogórkiem kiszonym
Lemon Blin with smoked salmon and sour cucumber     20 zł

Bakłażan zapiekany z pomidorami i serem feta
Roasted eggplant with tomatoes and fete cheese     22 zł

Przystawki

Tatar z łososia podany na sałatce ze świeżych ogórków z sosemPonzu
Salmon tartare served with fresh cucumber salad and Ponzu sauce     20 zł

Tatar z polędwicy wołowej
Beef tartare with cucumber, onion and egg     20 zł

Śledź w śmietanie z cebula i jabłkiem
Herrings with sour cream,apple and onion     19 zł

Sałata tysiąca polskich jezior z wędzonymi rybami, ogórkiem kiszonym i świeżym, jajkiem, cebulą, z dresingiem cytrynowym
Lettuce of thousand polish lake with smoked fishes, pickled cucumber, onion, egg and citrus sauce     24 zł



Ryby
Spaghetti Amatricna
Makaron z ostrym sosem pomidorowym i boczkiem
Spaghetti with spice tomato sauce and bacon     19 zł

Penne Arabiata
Makaron z ostrym sosem pomidorowym i peperoncini
Penne with hot tomato sauce and peperoncini     18 zł

Tagliatelle Marinea
Makaron z łososiem i sosem śmietanowym
Tagliatelle with salmon and creamy sauce     22 zł

Pene Polo
Makaron z wedzonym indykiem i rucolą
Pene with smoked turkey and rucola     20 zł

Lasagne Bolognese al Forno
Zapiekane płaty makaronu z sosem bolońskim
Lasagna with Bolognese sauce     21 zł

Penne z grillowanym kurczakiem, suszonymi pomidorami i serem cambonzola
Penne with chicken ,dried tomatos and cambonzola chesse     20 zł

Canelloni Spinachi al Forno
Tuby makaronu nadziewane ricottą i szpianakiem
Canelloni stuffed riccota cheese and spinach     22 zł

Penne z krewetkami królewskimi, cukinią i szafranem
Penne with shrimps, zucchini and saffron     36 zł

Sałaty

Sałata z kozim serem, plastrami pieczonych buraków, rucolą i dresingiem balsamicznym
Salad with goat cheese , roasted beeroot, rucola and balsamico sauce     22 zł

Sałata z grillowanym kurczakiem, papryką, kiełkami sosem
Dijon Salad with grilled chicken, paprika, sprouts and Dijon sauce     19 zł

Kalmary w cieście z mąki kukurydzianej podane na szpinaku z pikantnym dresingiem pomidorywym
Squid rolls in corn flour cake served on spinach with hot tomato dressing     21 zł

Świeży szpinak podany z serem dor blue, orzechami, boczkiem i dresingiem bekonowym
Fresh spinach served with dor blu cheese, nuts and bacon dressing     23 zł

Sałata rzymska podawana ze świeżymi pomidorami, rucolą , oliwkami i pieczonym parmezanem
Salad with fresh tomatos, rucola, olives and roasted parmezan cheese     20 zł

Sałata z wędzonym łososiem, szparagami, oliwkami, rucolą i dresingiem cytrynowo - imbirowym
Salad with smoked salmon, olives, rucola, asparagus and lemon- ginger dressing     22 zł

Sałata ze smażoną polędwicą, karmelizowana cebulą, fasolą "Jaś" i sosem chilli
Salad with roasted beef, sweet onion,beans and chilli sauce     22 zł

Pieczony placek pszenny z nadzieniem kurczaka grillowanego, sera radamer i papryki, podany na mieszance sałat z dresingiem chilli
Pie wheat with grilled chicken, radamer cheese and paprika, served with salad and chilli souce    23 zł





Zupa z kurczaka, z soczewicą
Chicken soup with lentil     8 zł

Krem z 4 porów z boczkiem
Cream soup from 4 leeks with bacon     8 zł

Zupa z świeżych pomidorów z bazylią
Soup from fresh tomatoes with basil     8 zł

Żurek z jajkiem i grzybami
Sour soup with boiled egg and mushrooms     8 zł

Ryby

Pieczona sola z ziołami podana z warzywami z wody i sosem pomarańczowo - maślanym
Roasted "sola" in herbs served with steamed vegetables and orange - butter sauce     30 zł

Pieczony łosoś podany z puree szpinakowym, warzywami grillowanymi i sosem cytrynowo - imbirowym
Roasted salmon served with spinach puree, grilled vegetables and lemon - ginger sauce     34 zł

Grillowany tuńczyk podany na duszonych warzywach z dresingiem cytrusowo-ziołowym
Grilled tuna served with stewed vegetables and lemon - herb sauce     37 zł

Pieczona sola w szynce parmeńskiej podana z ryżem, karczochami i sosem rozmarynowym
Roasted "sola" in "parmen" ham served with rice, artichokes and rozmaryn souce     38 zł





Grillowana polędwica wołowa w sosie Cabernet Sauvignon podana z ziemniakami "gratin" i szparagami podana z ziemniakami "gratin" i brokułami
Grilled beef sirloin served with cabernet Sauvignon sauce, "gratin" potatoes and asparagus     45 zł

Roladki z indyka nadziewane boczkiem, serem cambonzola podane na ziemniakach gratin i ragout grzybowym
Turkey in Porto stuffed bacon and cambonzola cheese, served with "gratin" potatoes and mushrooms ragout     35 zł

Pierś z kurczaka marynowana w mango z mozzarellą podana z grillowanymi warzywami i pieczonymi ziemniakami oraz dresingiem tropikalnym
Chicken breast roasted with mozzarella cheese and bacon, served with grilled vegetables, backed potatoes and tomato dressing     35 zł

Kaczka w glazurze ananasowej podana z zasmażanymi buraczkami i pieczonymi ziemniakami
Duck in pineapple glaze serve with brown beetroot and fried potatoes     42 zł

Grillowany stek wieprzowy w miodowym BBQ podany z opiekanymi ziemniakami i grillowaną cukinią
Grilled pork steak swith honey - BBQ sauce, served with backed potatoes and grilled zucchini     36 zł

Pieczona polędwiczka wieprzowa owijana boczkiem podana z kopytkami i ragout grzybowym
Roasted beef sirloin pickled on "wild" served with roasted polenta and mushrooms - vegetables ragou     43





Clafoutis brzoskwiniowe
Clafoutis - peach     12 zł

Creme Brulee z konfiturą wiśniową
Creme Brulee with cherry souce     12 zł

Sorbet z owoców tropikalnych
Tropical fruits sorbet     11 zł

Strudel nadziewany jabłkami i rodzynkami podany z lodami waniliowymi
Strudel stuffed apples and raisins served with vanilla ice-cream     12 zł

Kremowy sernik z białą czekoladą
Cheese-cake with white chocolate     11 zł

Mus waniliowy podany z sosem karmelowo-czekoladowym
Vanilla mousse served with chocolate- caramel souce     8 zł

Przystawki


Tatar z łososia podany na sałatce ze świeżych ogórków z sosem Ponzu
Salmon tartare served with fresh cucumber salad and Ponzu sauce     20 zł

Sałata z kozim serem, plastrami pieczonych buraków, rucolą i dresingiem balsamicznym
Salad with goat cheese , roasted beeroot, rucola and balsamico sauce     22 zł

Zupa z kurczaka, z soczewicą
Chicken soup with lentil     8 zł

Grillowany tuńczyk podany na duszonych warzywach z dresingiem cytrusowo-ziołowym
Grilled tuna served with stewed vegetables and lemon - herb sauce     37 zł

Clafoutis brzoskwiniowe
Clafoutis - peach     12 zł

Cateringi i przyjęcia

  Restauracja organizuje cateringi wyjazdowe w biurach, ogrodach, posesjach, specjalizuje się również w organizowaniu komunii, imienin, urodzin, obiadów weselnych, i różnego rodzaju przyjęć okazjonalnych. Posiadamy własny sprzęt, duże doświadczenie i profesjonalną obsługę.

Zapraszamy!


Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz

INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
INFORMACJE
Cena
8 / sztuka
Kontakt
Wyślij e-mail
ul.Marszałkowska 140
00-061 Warszawa

tel: 22 692867622 6928676
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 10:00-18:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
OPINIE O UŻYTKOWNIKU
W trosce o wiarygodność opinii oraz reputację usługodawców rejestrujemy adresy IP komputerów, z których wystawiane są opinie.
Użytkownik wystawiający opinię proszony jest również o podanie danych kontaktowych, które nie są jednakże weryfikowane.
Catering, ogranizacja imprez, doświadczenie - galeria
Catering, ogranizacja imprez, doświadczenie Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4,5 na 5 (liczba ocen: 7)
Poprzednia usługa: Specjalistyczne Systemy biznesowe . NET ASP   Następna usługa: J. angielski na każdą kieszeń