favore.pl
Dobry kucharz to prawdziwy skarb lokalu gastronomicznego. Jeśli poszukujesz kulinarnych wirtuozów, którzy przyciągną do Twojej restauracji wiernych klientów i pomogą Ci wyrobić doskonałą markę, zobacz zgromadzone tu oferty kucharzy szukających współpracy na stałe lub doraźnie. Zobacz dostępne oferty w miejscowości Kielce i wybierz najlepszą dla siebie! rozwiń
ZLECENIA - KIELCE
INNE MIASTA
strony internetowe
ZAMIAST SZUKAĆ, NAPISZ CO POTRZEBUJESZ, A FIRMY WYŚLĄ CI SWOJE OFERTY, BYŚ MÓGŁ WYBRAĆ NAJLEPSZĄ

Organizujesz imprezę i potrzebujesz personelu? A może szukasz barmana na event? Jeśli potrzebujesz wykwalifikowanych osób do obsługi uroczystości – znajdziesz je w naszej bazie firm oferujących personel do wynajęcia.

Opisz dokładnie, jakiego personelu gastronomicznego potrzebujesz, na jaką imprezę, termin itd.

Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
Wysłanie zapytania jest bezpłatne i do niczego Cię nie zobowiązuje
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

Istnieje sporo zawodów , które są związane z branżą gastronomiczą. Na rynku jest coraz więcej szkół , które wykształcają pracowników w tym zawodzie. Zazwczaj są to kilkuletnie szkoły, które docelowo kształcą przyszłych kucharzy. Zawody te wiążą się często z pracą na kuchni, czy na sali restauracyjnej. Pracownicy tej branży muszą regularnie wykonywać badania sanepidowskie. Pracodawca musi mieć pewność, że zatrudnia osoby zdrowe, nie zarażone chorobami i nie przenoszące zarazków. Gdyby zdarzyła się sytuacja, że sanepid dokona odkrycia, iż np. jeden z kelnerów ma styczność z potrawami, serwując je klientom, a choruje na salmonellę, pracodawca może popaść w duże tarapaty. Restauracja zaś ma nikłe szanse na utrzymanie pozycji na rynku. kucharze często stanowią o jakości prezentowanej przez restaurację. To, czy restauracja posiada dużą klientelę zależy w głównej mierze od jakości serwowanych w niej dań. Przyczynia się do tego właśnie kucharz. A także pracodawca w osobie menedżera, który jest odpowiedzialny za stosowane produkty. kelnerzy również mają spory wpływ na atmosferę panującą w lokalu, gdyż to własnie oni nawiązują bezpośredni kontakt z klientem i nierzadko wpływają na jego chęci powrotu w to miejsce. Dobrą stroną zawodu kelnera są otrzymywane napiwki. Wówczas otrzymuje on wiadomość zwrotną na temat tego, czy jego praca została dobrze odebrana.

Wybierz kategorię usług

Wybierz lokalizację