Grupa Money.pl
Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Darmowa reklama dla firm w internecie.

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Darmowa reklama dla firm w internecie.

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama 1 2 z 2  
  • stanlejf 20 sty 2012, 16:07
    Witam.

Temat ten założyłem z myślą, aby pomóc sobie na wzajem.

Proponuję umieszczać tu adresy str. internetowych,
    gdzie możemy za darmo reklamować swoje firmy, produkty, czy usługi.

Za akceptację tematu i pomoc sobie na wzajem,
    z góry dziękuję.

• stanlejf 20 sty 2012, 16:32     (ostatnio zmieniony przez autora 20 sty 2012, 16:34, w całości zmieniany 1 raz)
    Dla przykładu podam startujący darmowy serwis dla firm Widetrade.pl
    Jest to serwis dla każdej branży, gdzie po rejestracji możemy stworzyć wizytówkę swojej firmy,
    dodać swoją lokalizację na mapie google, dodać fotografie swojej firmy lub produktów, e-katalogi, które oferujemy
    oraz możemy na serwisie tym umieszczać videoprezentacje swojej firmy, produktów czy usług,
    co zdecydowanie zwiększy zainteresowanie nami potencjalnych kontrahentów.

To tylko nie które funkcje oferowane przez administrację Serwisu.
    Więcej informacji można przeczytać pod adresem:
    widetrade.pl/about
  • phi_marketing 24 sty 2012, 11:35     (ostatnio zmieniony przez autora 24 sty 2012, 11:36, w całości zmieniany 1 raz)
    Póki co, darmowo można dodać swoją firmę do tego nowego portalu: Synergian.pl Porównywarka Usług z tego co widzę, to na dole mają zakładkę cennik, ale póki co jest jeszcze free.

Myślę, że nie warto rozdrabniać się na wiele małych portali i pchać wizytówki wszędzie gdzie popadnie, a skupić się porządnie na kliku wybranych miejscach..
  • swpc 24 sty 2012, 12:45
    Darmowy katalog stron można dodawać strony firmowe.
  • phi_marketing 26 sty 2012, 16:04
    Nie jestem zwolennikiem takich katalogów. Bardziej przemawiają do mnie rozwiązania jak wyżej w linku - można zaprezentować pełną i konkretną ofertę firmy. Myślę, że dla klientów ważne jest to, żeby znaleźli więcej informacji niż tylko te z katalogu. Katalog przeznaczony jest chyba tylko do pozycjonowania, choć z tego co widzę, firmy z synergiana ładnie się pozycjonują.
  • UV-Druk 6 lut 2012, 12:36
    Darmowa reklama w internecie:
    - pisanie postów na forach związanych z daną branżą (reklama w stopce posta)
    - zamieszczanie ogłoszeń na portalach które odwiedza dużo ludzi (płatnych i bezpłat.) np:. allegro, oferia, favore, olx, gumtree, tablica, itd.
    - zamieszczenie wizytówek w portalach branżowych
    -----------------------------------------------------------------

Tabliczki przydrzwiowe z dystansami
  • jacek_s_jacek 13 lut 2012, 13:31
    Wiele serwisów działa nie uczciwie.Ostatnio próbowałem zarejestrować swoje usługi reklamowe www.inter-page.pl na znanym portalu. Niestety po mozolnym wyszczególnianiu wszystkich danych firmy, doświadczeń, wyskoczyła nagła zmiana regulaminu sugerująca przymusowa opłatę.Takie działania trafnie wkurzają, zwykła gra psychologiczna.Lubie wiedzieć czy mam płacić wcześniej skrzywienie
  • pozyskajdotacje 20 lut 2012, 22:53
    Pomoc w uzyskaniu dotacji z Urzędu Pracy na zatrudnienie pracownika lub na rozpoczęcie działalności gospodarczej

Oferuję pomoc w pozyskaniu środków z Urzędu Pracy na zatrudnienie pracownika lub na rozpoczęcie działalności gospodarczej.
    Uzyskaj dotację na zakup maszyn, narzędzi, urządzeń i już dziś zacznij rozwijać swoją firmę. Przygotowuję profesjonalne wnioski, które zwiększają twoje szanse na uzyskanie środków do maximum. Posiadam wieloletnie doświadczenie przy sporządzaniu oraz ocenie formalno-merytorycznej w/w wniosków.
    e-mail: pozyskajDOTACJE@wp.pl
  • ImprovedFinance 24 lut 2012, 10:03
    Witam

Zapraszam wszystkich zainteresowanych prowadzących firmę oraz osoby myślące o założeniu jej na stronę Biznes Forum:

link www.biznesforum.blogspot.com

Ostatnio poruszone tematy to:

Zakład Utylizacji Szmalu(ZUS) i zobowiązania wobec niego
    Biznes plan
    Uproszczony biznes plan przedsiębiorstwa transportowego
    Franczyza
    E- sklep za darmo
    Venture Capital- jako jeden ze sposobów finansowania działalności.

Zapraszam
  • samuraj 7 maj 2012, 12:56
    Darmowa reklama w Internecie się przydaje, szczególnie jeśli ktoś dopiero rusza z własną firmą. Ale niestety z czasem to nie wystarcza i trzeba pomyśleć o tym, żeby prowadzić inne działania, żeby się wybić, a wtedy z pomocą przychodzą firmy zajmujące się profesjonalnym budowaniem wizerunku naszej firmy. Mnie bardzo podoba się oferta firmy Advanced Art, bo zajmują się kompleksową promocją naszej firmy w sieci, a do tego ceny mają przystępne.
1 2 z 2  
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum
Monetized by Business Ad Network