favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia remontowo - budowlaneZlecenia wyposażenie, wnętrzeZlecenia na meble

Dostawa urządzeń, sprzętu i wyposażenia do kuchni i stołówek szkolnych, łódzkie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Dostawa urządzeń, sprzętu i wyposażenia do kuchni i stołówek szkolnych nr 319546 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: łódzkie
Data dodania: 20 lis 2015, 16:14
TREŚĆ ZLECENIA
Dostawa urządzeń, sprzętu i wyposażenia do kuchni i stołówek szkolnych
L.p.: 1
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Pojemnik termoizolacyjny -lekki -nie wymaga stosowania uszczelek -nośność 37-39 kg -wymiary zewnątrz: 680-700 x 390-410 x 280-310 mm -wymiary wewnątrz: 530-550 x 320-340 x 205-225 mm -pojemność 37-39 L -z 3 pojemnikami (duży, średni, mały)
Ilość: 1
L.p.: 2
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Kotleciarka elektryczna -obudowa ze stali nierdzewnej -w zestawie przystawka do zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego -prędkość zespołów noży zmiękczających 65-85 obr ./min -silnik chłodzony wbudowanym wentylatorem Parametry: -wymiary zewnętrzne (mm): 450-480 x 205-235 x (H) 415-445 - moc (W): 345-355 napięcie (V): 230 Przystawka do mięsa drobiowego -obudowa ze stali nierdzewne -2 wałki ugniatające z polipropylenu
Ilość: 1 1
L.p.: 3
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Mieszałka planetarna -do lekkich ciast i ubijania piany -w komplecie dzieża o pojemności 10-12 L oraz zestaw trzech końcówek części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej -dzieża zawieszona na ruchomych ramionach -osłona bezpieczeństwa -dzieża wyjmowana
Ilość: 1
L.p.: 4
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Talerz głęboki Parametry: -średnica: 230 mm Opis: -porcelana gładka, biała -przystosowany do użytkowania w kuchence mikrofalowej -przystosowany do mycia w zmywarkach
Ilość: 54
L.p.: 5
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Talerz płytki Parametry: -średnica: 250 mm Opis: -porcelana gładka, biała -przystosowany do użytkowania w kuchence mikrofalowej -przystosowany do mycia w zmywarkach
Ilość: 54
L.p.: 6
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Talerz deserowy Parametry: -średnica: 195 mm Opis: -porcelana gładka, biała -przystosowany do użytkowania w kuchence mikrofalowej -przystosowany do mycia w zmywarkach
Ilość: 54
SZKOŁA PODSTAWOWA W PRUSINOWICACH
L.p.: 7
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Termos nierdzewny 33-37 L z kranem - n i erdzewny termos z wkładem -termos posiada atest Państwowego Instytutu Higieny
Ilość: 1
L.p.: 8
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Garnek wysoki 35-37 L z pokrywą -materiał-stal nierdzewna -zbudowany z wielowarstwowego dna kapsułowego, z pokrywką Parametry -średnica:358-363 mm -wysokość:358-363 mm -pojemność:35-37 L
Ilość: 1
L.p.: 9
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Podstawa pod garnek -podstawa ze stali nierdzewnej z nóżkami z plastyku, aby nie rysowały blatu Wymiary: -długość: 49-52 cm -szerokość: 27-30cm -wysokość: 2-4 cm
Ilość: 1
L.p.: 10
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Patelnia stalowa z powłoką teflonową 30-34 cm -patelnia wykonana jest ze stali nierdzewnej pokrytej powłoką teflonową W ymiary: -średnica: 30-34 cm
Ilość: 1
L.p.: 11
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Zestaw noży kutych 6 sztuk (pokrowiec w komplecie)-nóż kuchenny 19-21 cm -widelec 17-19 cm -nóż do chleba 19-21 cm -nóż do oddzielania 14-16 cm -nóż do mięsa 19-21cm -stalka 24-26 cm -twardość ostrza 52-54 HRC -noże wykonane są z kutego pręta stalowego
Ilość: 1
L.p.: 12
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Talerz głęboki Parametry: -średnica: 230 mm Opis: -porcelana gładka, biała -przystosowany do użytkowania w kuchence mikrofalowej -przystosowany do mycia w zmywarkach
Ilość: 102
L.p.: 13
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Talerz płytki Parametry: -średnica: 250 mm Opis: -porcelana gładka, biała -przystosowany do użytkowania w kuchence mikrofalowej -przystosowany do mycia w zmywarkach
Ilość: 102
L.p.: 14
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Talerz deserowy Parametry: -średnica: 195 mm Opis: -porcelana gładka, biała -przystosowany do użytkowania w kuchence mikrofalowej -przystosowany do mycia w zmywarkach
Ilość: 102
L.p.: 15
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Łyżka stołowa Parametry: -długość - L: 188-193 mm -materiał wykonania: stal nierdzewna
Ilość: 102
L.p.: 16
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Widelec stołowy Parametry: -długość - L: 193-198 mm -materiał wykonania: stal nierdzewna
Ilość: 102
L.p.: 17
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Nóż stołowy Parametry: -długość - L: 228-233 mm -materiał wykonania: stal nierdzewna
Ilość: 102
L.p.: 18
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Łyżeczka do herbaty Parametry: -długość - L: 138-143 mm -materiał wykonania: stal nierdzewna
Ilość: 102
L.p.: 19
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Kubek szklany z uchem -pojemność 250 ml -wykonany z ciemnego, hartowanego szkła tzw. duralex
Ilość: 102
SZKOŁA PODSTAWOWA W KROKOCICACH
L.p.: 20
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Stół przyścienny z dolną półką nierdzewny Parametry: -w ysokość - H: 845-855 mm -głębokość - D: 595-605 mm -szerokość - W: 1495-1505 mm -materiał wykonania: stal nierdzewna -k onstrukcja: skręcana -ilość półek: 1 szt
Ilość: 1
L.p.: 21
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Termos nierdzewny 33-37 L z kranem - n i erdzewny termos z wkładem -termos posiada atest Państwowego Instytutu Higieny
Ilość: 1
L.p.: 22
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Garnek wysoki 35-37 L z pokrywą -materiał-stal nierdzewna -zbudowany z wielowarstwowego dna kapsułowego, z pokrywką Parametry -średnica:358-363 mm -wysokość:358-363 mm -pojemność:35-37 L
Ilość: 1
L.p.: 23
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Podstawa pod garnek -podstawa ze stali nierdzewnej z nóżkami z plastyku, aby nie rysowały blatu Wymiary: -długość: 49-52 cm -szerokość: 27-30cm -wysokość: 2-4 cm
Ilość: 3
L.p.: 24
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Patelnia stalowa z powłoką teflonową 30-34 cm -patelnia wykonana jest ze stali nierdzewnej pokrytej powłoką teflonową W ymiary: -średnica: 30-34 cm
Ilość: 1
L.p.: 25
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Zestaw noży kutych 6 sztuk (pokrowiec w komplecie)-nóż kuchenny 19-21 cm -widelec 17-19 cm -nóż do chleba 19-21 cm -nóż do oddzielania 14-16 cm -nóż do mięsa 19-21cm -stalka 24-26 cm -twardość ostrza 52-54 HRC -noże wykonane są z kutego pręta stalowego
Ilość: 1
L.p.: 26
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Deska do krojenia Parametry: -kolor: zielony, czerwony, niebieski -głębokość - D: 290-310 mm -szerokość - W: 440-460 mm -materiał wykonania: polietylen
Ilość: 3
L.p.: 27
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Frytkownica elektryczna podwójna ze stali nierdzewnej - pojemność: 2 x 3,9-4,1 L - 2 komorowa - niezależne zasilanie każdej komory - obudowa i pokrywa wykonane ze stali nierdzewnej - element sterujący, ze stali nierdzewnej - termostat bezpieczeństwa - ochrona przed przegrzaniem Parametry: -zasilanie: 230 V. -moc: 2 x 1,9-2,1 kW . -wymiary: 430-440 x 395-405 x 310-320 (h) mm
Ilość: 1
L.p.: 28
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Talerz głęboki Parametry: -średnica: 230 mm Opis: -porcelana gładka, biała -przystosowany do użytkowania w kuchence mikrofalowej -przystosowany do mycia w zmywarkach
Ilość: 60
L.p.: 29
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Talerz płytki Parametry: -średnica: 230 mm Opis: -porcelana gładka, biała -przystosowany do użytkowania w kuchence mikrofalowej -przystosowany do mycia w zmywarkach
Ilość: 60
L.p.: 30
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Talerz deserowy Parametry: -średnica: 195 mm Opis: -porcelana gładka, biała -przystosowany do użytkowania w kuchence mikrofalowej -przystosowany do mycia w zmywarkach
Ilość: 48
L.p.: 31
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Łyżka stołowa Parametry: -długość - L: 188-193 mm -materiał wykonania: stal nierdzewna
Ilość: 48
L.p.: 32
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Widelec stołowy Parametry: -długość - L: 193-198 mm -materiał wykonania: stal nierdzewna
Ilość: 48
L.p.: 33
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Nóż stołowy Parametry: -długość - L: 228-233 mm -materiał wykonania: stal nierdzewna
Ilość: 48
L.p.: 34
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Łyżeczka do herbaty Parametry: -długość - L: 138-143 mm -materiał wykonania: stal nierdzewna
Ilość: 48
L.p.: 35
Rodzaj urządzenia / sprzętu/ wyposażenia: Kubek szklany z uchem -pojemność 250 ml -wykonany z ciemnego, hartowanego szkła tzw. duralex
Ilość: 48
Razem ilość/ wartość 1407

termin realizacji: Do dnia 21 grudnia 2015r.

Oferty składać do dnia: 30-11-2015, godz: 12:00

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację