Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa:
dolnośląskie
Data dodania:
22 gru 2014, 11:21
Poszukujemy firmy cateringowej do stałej współpracy w zakresie codziennych dostaw posiłków dla Domu Opieki.
Poniżej propozycje potraw, jakie by nas interesowały (do uzgodnienia):
KOLACJE:
Standardowo pieczywo, masło oraz do wyboru: ser biały, ser żółty, wędlina, dżem niskosłodzony + jedna z poniższych potraw:
1. Jajecznica
2. Pasta jajeczna
3. Pasta rybna
4. Twarożek
5. Parówki drobiowe
6. Sałatka ziemniaczana
7. Sałatka z tuńczyka
8. Śledzie w śmietanie
9. Sałatka z łososia
10. Jajka na twardo
11. Sałatka z szynką (ryż, makaron lub kasza jaglana, szynka, warzywa)
12. Sałatka z kurczakiem (ryż lub makaron, kurczak, warzywa)
13. Sałatka warzywna
14. Sałatka z pomidorów
ZUPY:
1. Jarzynowa
2. Ryżowa/koperkowa
3. Ogórkowa
4. Pomidorowa
5. Rosół z lanym ciastem
6. Kalafiorowa lub brokułowa
7. Barszcz ukraiński
8. Żurek z jajkiem i/lub kiełbasą
9. Pieczarkowa
10. Z kapusty (prezydencka)
11. Ziemniaczana
12. Rosół z makaronem
13. Krem z marchewki
14. Krem ze szpinaku
DRUGIE DANIA:
1. Potrawka z kurczaka
2. Makaron z kapustą i pieczarkami / Łazanki lub Lasagne
3. Gulasz drobiowy
4. Pulpety drobiowe
5. Kotlety z piersi kurczaka
6. Bitki wieprzowe
7. Naleśniki na słono (np. z serem lub brokułami)
8. Ryż z kurczakiem i warzywami
9. Krokiety z mięsem i kapustą kiszoną lub pieczarkami
10. Ryba po grecku
11. Filet z ryby duszony
12. Filet z ryby smażony
13. Gulasz wołowy
14. Zapiekanka warzywna
Kalkulacja dla ok. 15 - 20 osób (w tym diety kilka potraw dla diabetyków i jedna dla osoby dializowanej), dowóz raz dziennie ( w porze obiadowej, czyli przed godz. 13:00) w naczyniach zbiorczych (potrawy wydajemy na własnych naczyniach).
Jeśli byliby Państwo skłonni złożyc nam ofertę, to prosimy o przygotowanie jej w trzech wariantach:
a) całodzienne wyżywienie (śniadania, obiady i kolacje)
b) obiady i kolacje (bez śniadań)
c) same obiady
Z góry dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!