Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Dzień 2: dwie przerwy kawowe (kawa, herbata, soki owocowe, woda butelkowana 0, 5 1, ciasta, ciastka, owoce, mleczko, cukier, cytryna) ; jedna przerwa lunchowa (trzy dania ciepłe, 5 rodzajów przystawek, 3 rodzaje sałatek, soki owocowe, woda butelkowana 0,5 1, kawa, herbata, mleczko, cytryna, cukier, ciasto, owoce). Pięciu spotkań roboczych. Szacunkowa liczba uczestników każdego spotkania to 15 osób. Czas trwania spotkania to 4 godziny. W trakcie każdego spotkania zaplanowano: jedną przerwę kawową (kawa, herbata, soki owocowe, woda butelkowana 0, 5 1, ciasta, owoce, mleczko, cukier, cytryna) ; jedną przerwę lunchową (dwa dania ciepłe, 3 rodzaje przystawek, 2 rodzaje sałatek, soki owocowe, woda butelkowana 0,5 1, kawa, herbata, mleczko, cytryna, cukier, ciasta, owoce). Pięciu spotkań koordynacyjnych. Szacunkowa liczba uczestników w każdym spotkaniu to 5 osób. Czas trwania spotkania to 2 godziny. W trakcie każdego spotkania zaplanowano: 3 rodzaje przystawek, ciasta, ciastka, owoce, kawę, herbatę, soki owocowe, wodę butelkowaną 0,5 1, mleczko, cukier, cytryna. Wykonawca zapewni serwis gastronomiczny: przygotowanie, obsługa kelnerska, dostawa, sprzątanie i zastawa (posiłki nie mogą być serwowane w naczyniach jednorazowego użytku).
termin realizacji: Od dnia podpisania umowy do dnia 30 grudnia 2015 r.
Oferty składać do dnia: 14-08-2015, godz: 15:30 można na e-mail