Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa:
mazowieckie
Data dodania:
26 paź 2016, 14:23
Zlecę dostawę świeżych produktów żywnościowych, - przyrządzania posiłków obiadowych w dniu świadczenia usług cateringowych, - przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych.
Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów gotowych typu instant, np. zupy w proszku i sosy.
W przypadku serwisu kawowego: kawa, herbata, ciasteczka kruche, woda, cukier, mleko, produkty posiadać będą datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 1 miesiąc przed dniem wykonania usług. Dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie podania. - uwzględniania w ramach menu posiłku specjalnego np. bezglutenowego/wegetariańskiego dla osób uczulonych na poszczególne produkty żywieniowe, w sytuacji udziału w szkoleniach osób o szczególnych potrzebach; Zamawiający poinformuje Wykonawcę o takiej sytuacji w terminie min. 3 dni przed planowanym spotkaniem,
-zapewnienia odpowiednich termoizolacyjnych pojemników jednorazowych, w których dostarczone będą posiłki wraz z odpowiednią ilością serwetek i jednorazowych sztućców dla wszystkich uczestników szkoleń, a także zapewni odbiór zużytych pojemników i innych odpadów po posiłku,
- estetycznego podawania posiłków,
- dostarczania posiłków na miejsce o czasie wskazanym przez Zamawiającego.