Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa:
świętokrzyskie
Data dodania:
1 kwi 2015, 11:31
Zlecę kompleksową obsługę gastronomiczną imprezy plenerowej
Zakres usługi obejmuje:
a. zapewnienie zadaszonej wiaty o wymiarach 15mbx10mb wraz z jej montażem i demontażem;
b. zapewnienie stolików i ławek pod wiatę dla 300 osób;
c. dystrybucji piwa o zawartości alk. do 3,5 % w kubkach plastikowych nalewanych w systemie Turbota - min. 5 rollbarów;
d. sprzedaży napojów bezalkoholowych;
e. przygotowaniu i sprzedaży potraw z grilla (kiełbaski, szaszłyki, kebab, itp.)
f. sprzedaż gotowych artykułów spożywczych (ciastka, chipsy, palulszki, lody, prażynki itp.)
g. rozstawienie koszy na śmieci wokół rollbarów i stanowisk gastronomicznych oraz zadbania o czystość w czasie trwania imprezy i po jej zakończeniu.
Wykonawca uzyska wyłączność na prowadzenie działalności gastronomicznej na terenie Jarmarku.
Zamawiający może zapewnić Wykonawcy dostęp do źródła energii elektrycznej dla małych mocy przyłączeniowych (zabezpieczenie 63A) i wody. Wykonawca zabezpieczy we własnym zakresie atestowane okablowanie od miejsca poboru energii elektrycznej odpowiadające wymogom BHP i warunkom techniczno - elektrycznym. Wykonawca we własnym zakresie zainstaluje podlicznik energii elektrycznej i wody, z których odczyty będą stanowiły podstawę naliczenia opłaty za zużytą energię i wodę.
Wykonawca zobowiązany będzie do uzyskania zgody Stacji Epidemiologicznej na sprzedaż i działalność gastronomiczną oraz wszelkich innych zaświadczeń i pozwoleń wymaganych do świadczenia ww. usług.
Zamawiający użyczy Wykonawcy teren na obszarze wyznaczonym mapą stanowiącą załącznik nr 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 3 - Istotnie postanowienia umowy.
termin realizacji: 30-31.05.2015 r. w godzinach 16:00 - 21:30.
Oferty składać do dnia: 09-04-2015, godz: 13:00