Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlece organizację kolacji na 100 osób i najem pokoi hotelowych 30 osób, Warszawa nr 271880 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Warszawa
Data dodania: 15 kwi 2015, 16:40
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę organizację uroczystej kolacji kolacji dla 100 osób w dniu 21 maja 2015 r. oraz zapewnienie dostępności pokoi hotelowych do pojedynczego wykorzystania w terminie 20/23.05.2015 dla 30 osób.
Na kolację składają się następujące elementy: Aperitif: wino musujące lub Kir royal (min. 125 ml na osobę), opcjonalnie drink bezalkoholowy zaproponowany przez Wykonawcę (10 porcji a 150 ml); Przekąski zimne: wybór minimum 4 przystawek, w tym mięsnych, rybnych oraz wegetariańskich (łącznie 150 g na osobę; 28 porcji każdego rodzaju), 60 bułeczek pszennych a 30 g, wybór 3-4 gatunki chlebów z mąki pszenno-żytniej (min. 80 g na osobę), masło (20 g na osobę); Sałatki: wybór minimum 4 sałatek, w tym dwóch wegetariańskich (łącznie min. 180 g na osobę; 28 porcji każdego rodzaju); Dania ciepłe: minimum 1 danie mięsne z wyłączeniem wieprzowiny (porcja min. 150 g; 28 porcji), minimum 1 danie drobiowe (do wyboru: kurczak faszerowany, indyk, gęsina lub kaczka duszona) (porcja min. 150 g; 28 porcji), minimum 1 danie rybne (do wyboru: filet z sandacza, tuńczyka lub łososia) (porcja min. 150 g; 45 porcji), minimum 2 dania wegetariańskie (porcja min. 200 g; 30 porcji każdego rodzaju), surówka, jarzyny gotowane lub warzywa grillowanie (łącznie min. 150 g na osobę), minimum 2 rodzaje dodatków (do wyboru ziemniaki opiekane, kopytka, kluseczki, ryż lub inne zaproponowane przez Wykonawcę) (łącznie min. 200 g na osobę; każdego dodatku po 50 porcji); Desery: wybór ciast domowych zaproponowanych przez Wykonawcę, np. sernik, szarlotka, piernik, strucla, tarta, mus czekoladowy (łącznie 200 g na osobę); wybór owoców świeżych jabłka, gruszki, banany, winogrona, mandarynki (łącznie 250 g na osobę). Napoje zimne i gorące wraz z dodatkami w ilości nielimitowanej w czasie trwania kolacji: wybór soków owocowych minimum 3 rodzaje, serwowane w dzbankach szklanych lub w inny sposób ustalony z Zamawiającym (100% zawartości soku bez dodatku cukru, sztucznych barwników i konserwatnów); woda gazowana i niegazowana średniozmineralizowana; wybór herbat, w tym: herbata czarna, zielona, owocowa; kawa świeżo parzona z ekspresu ciśnieniowego arabica 100% o niskiej kwasowości; cukier biały i brązowy, cytryna w plasterkach, mleko o zawartości 1,5-3,2 % tłuszczu, wino stołowe białe i czerwone.