favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia turystyka, sport i rekreacjaZlecenia turystykaZlecenia noclegiZlecenia hotele, motele

Zlece organizację kolacji na 100 osób i najem pokoi hotelowych 30 osób, Warszawa

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlece organizację kolacji na 100 osób i najem pokoi hotelowych 30 osób, Warszawa nr 271880 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Warszawa
Data dodania: 15 kwi 2015, 16:40
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę organizację uroczystej kolacji kolacji dla 100 osób w dniu 21 maja 2015 r. oraz zapewnienie dostępności pokoi hotelowych do pojedynczego wykorzystania w terminie 20/23.05.2015 dla 30 osób.

Na kolację składają się następujące elementy:
Aperitif:
wino musujące lub Kir royal (min. 125 ml na osobę),
opcjonalnie drink bezalkoholowy zaproponowany przez Wykonawcę (10 porcji a 150 ml);
Przekąski zimne:
wybór minimum 4 przystawek, w tym mięsnych, rybnych oraz wegetariańskich
(łącznie 150 g na osobę; 28 porcji każdego rodzaju),
60 bułeczek pszennych a 30 g, wybór 3-4 gatunki chlebów z mąki pszenno-żytniej (min. 80 g na osobę), masło (20 g na osobę);
Sałatki:
wybór minimum 4 sałatek, w tym dwóch wegetariańskich (łącznie min. 180 g na osobę; 28 porcji każdego rodzaju);
Dania ciepłe:
minimum 1 danie mięsne z wyłączeniem wieprzowiny (porcja min. 150 g; 28 porcji),
minimum 1 danie drobiowe (do wyboru: kurczak faszerowany, indyk, gęsina lub kaczka duszona) (porcja min. 150 g; 28 porcji),
minimum 1 danie rybne (do wyboru: filet z sandacza, tuńczyka lub łososia) (porcja min. 150 g; 45 porcji),
minimum 2 dania wegetariańskie (porcja min. 200 g; 30 porcji każdego rodzaju),
surówka, jarzyny gotowane lub warzywa grillowanie (łącznie min. 150 g na osobę),
minimum 2 rodzaje dodatków (do wyboru ziemniaki opiekane, kopytka, kluseczki, ryż lub inne zaproponowane przez Wykonawcę) (łącznie min. 200 g na osobę; każdego dodatku po 50 porcji);
Desery:
wybór ciast domowych zaproponowanych przez Wykonawcę, np. sernik, szarlotka, piernik, strucla, tarta, mus czekoladowy (łącznie 200 g na osobę);
wybór owoców świeżych jabłka, gruszki, banany, winogrona, mandarynki (łącznie 250 g na osobę).
Napoje zimne i gorące wraz z dodatkami w ilości nielimitowanej w czasie trwania kolacji:
wybór soków owocowych minimum 3 rodzaje, serwowane w dzbankach szklanych lub w inny sposób ustalony z Zamawiającym (100% zawartości soku bez dodatku cukru, sztucznych barwników i konserwatnów);
woda gazowana i niegazowana średniozmineralizowana;
wybór herbat, w tym: herbata czarna, zielona, owocowa;
kawa świeżo parzona z ekspresu ciśnieniowego arabica 100% o niskiej kwasowości;
cukier biały i brązowy, cytryna w plasterkach, mleko o zawartości 1,5-3,2 % tłuszczu,
wino stołowe białe i czerwone.


Oferty składać do dnia: 20-04-2015.

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację