Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości:
Poznań
Data dodania:
8 kwi 2014, 16:40
Zlecę przygotowania i realizację poczęstunku cateringowego dla 20 osób.
Zakres usługi obejmuje:
Poczęstunek dla 20 uczestników konferencji prasowej:
Kanapki (różne rodzaje, w tym tortille)
Ciasta (3 rodzaje)
Deser (2 rodzaje)
Bufet kawowy: ciasteczka kruche, kawa, herbata, mleko, soki
Zabezpieczenie sprzętu gastronomicznego:
- Zastawa na 20 osób (talerzyki, sztućce, szklanki, filiżanki)
* Wykonawca zapewnia białe obrusy na 4 stoliki o wymiarach 1,2x0,8 m
Zleceniodawca może zmodyfikować liczbę osób do dnia 25 kwietnia br.
Termin realizacji: Do 29.04.2014 r.
Oferty składać do dnia: 15-04-2014, godz: 14:00.