Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa:
kujawsko-pomorskie
Data dodania:
15 kwi 2014, 15:50
Zlecę przygotowanie cateringu na otwarcie sezonu wędkarskiego, w dniu 1 maja 2014 r.
przygotowanie cateringu dla osób uczestniczących otwarciu sezonu wędkarskiego
poczęstunek dla grupy 40-50 osób
poczęstunek obejmuje:
napoje gorące i zimne (kawa, herbata, soki, woda)
jednorazowe: sztućce, talerzyki, kubki do napojów
kiełbasa na grilla, nacięta przyprawiona i przygotowana do pieczenia na ognisku
chleb/ bułki
ketchup/ musztarda
surówka ze świeżej kapusty
stolik, na którym będzie wystawiony catering
zapewnienie niezbędnych naczyń, sztućców, kubków jednorazowych, serwetek itp. leży po stronie oferenta
w cenę wliczony jest dowóz cateringu w dniu i o godzinie wyznaczonej przez zamawiającego
Oferty składać do dnia: 22-04-2014, godz: 10:00.