Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa:
świętokrzyskie
Data dodania:
17 kwi 2014, 13:33
Zlecę przygotowanie cateringu na konferencję
1) bufetu kawowego (na 1 osobę):
- sernik (50g)
- jabłecznik (50g)
- kawa rozpuszczalna (5g)
- herbata Lipton (2 saszetki)
- cytryna (1 plasterek)
- śmietanka do kawy (10g)
- cukier (5g)
- woda Buskowianka (200ml)
2) bufetu produktów lokalnych (na 1 osobę):
- flaki Ponidzia (250g)
- pieczywo (2 kromki)
- naleśniki Ponidzia (nadzienie - gulasz mięsny z fasolą korczyńską) (250g).
Łączna liczba uczestników konferencji 150 osób.
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnej zastawy porcelanowej, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu (m. in. białe obrusy), jak również do obsługi bufetów w godz. od 10.00 do 15.00 oraz do uprzątnięcia pomieszczenie po zakończeniu konferencji.
W cenę należy wliczyć koszt dostawy do miejsca realizacji usługi.
Oferty składać do dnia: 25-04-2014.