Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości:
Warszawa
Data dodania:
29 paź 2014, 16:22
Zlecę przygotowanie, dostawę i podanie cateringu dla 120 uczestników konferencji
W ramach cateringu Wykonawca zapewni:
serwis kawowy podawany non stop w czasie konferencji, składający się z kawy, herbaty,
ciastek kruchych i wypieków własnych, soków, wody gazowanej i niegazowanej;
serwis podany w zastawie ceramicznej i szkle, z zapewnieniem obsługi kelnerskiej;
Przerwę na lunch obejmującą serwis kawowy tj. kawa, herbata, ciasta, soki, woda gazowana
i niegazowana oraz kanapki koktajlowe w liczbie m.in. 4 na osobę;
Wykonawca musi zapewnić wykwalifikowaną obsługę kelnerską pozwalająca na sprawną
obsługę wszystkich uczestników konferencji;
świadczenie usług żywienia musi być zgodne z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r.
o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z
późn. zm.);
wyżywienie powinno spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia.
termin realizacji: 13.11.2014 r.
Oferty składać do dnia: 03-11-2014, godz: 10:00