favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia gastronomiczneZlecenia catering

Zlecę przygotowanie i dostawa gotowych trzech posiłków - Łubnice, świętokrzyskie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę przygotowanie i dostawa gotowych trzech posiłków - Łubnice nr 530743 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: świętokrzyskie
Data dodania: 20 wrz 2017, 13:59
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę przygotowanie i dostawa gotowych trzech posiłków: śniadanie, obiad i podwieczorek (catering) dla dzieci przedszkolnych w wieku 2,5 - 5 lat uczęszczających do
GMINA ŁUBNICE/PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA W BUDZISKACH, Budziska 146, w ramach realizowanego projektu,,
Szczęśliwe dzieciaki w okresie od dnia podpisania umowy do 31.08.2018 (z wyjątkiem przerw w nauce szkolnej) co stanowi 264 dni.
szacunkowa ilość posiłków w okresie trwania umowy: maksymalnie 5280 szt. (20 dzieci x 264 dni), w skład zestawu wchodzi:
- śniadanie,
- obiad (zestaw zupa + drugie danie + kompot).
- podwieczorek.
Ilość posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci.
Wykonawca zobowiązuje się do:
a) Dostarczenia odpowiedniej ilości posiłków zgodną z zapotrzebowaniem złożonym na dany dzień przez upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego w następujący sposób:
do godz. 7.00 zamówienie ilości śniadań, obiadów i podwieczorków na dany dzień, telefonicznie lub osobiście.
b) jadłospis układany będzie przez Wykonawcę (zaleca się różnorodność i niepowtarzalność dziennych zestawów żywieniowych) na okres 10 dni i dostarczany Zamawiającemu do wcześniejszego zatwierdzenia na 3 dni przed planowanym jadłospisem. Wszelkie zmiany w jadłospisie sugerowane przez Zamawiającego będą wiążące dla Wykonawcy.
c) dzienny jadłospis powinien obejmować dania mięsne, półmięsne oraz jarskie, półjarskie, jak również uwzględnić urozmaicenie posiłków ze względu na sezonowość i święta. Na jadłospisie winna widnieć gramatura oraz kaloryczność posiłków.
d) jeśli zajdzie potrzeba, wynikająca z obecności dzieci wymagających specjalnej diety, posiłki zostaną dostosowane i przygotowane do ich potrzeb w ilości zgodnej z zamówieniem.

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację