Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę przygotowanie i dostawę poczęstunku dla uczestników kursów, Warszawa nr 214504 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Warszawa
Data dodania: 23 cze 2014, 15:43
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę przygotowanie i dostawę poczęstunku dla uczestników kursów
Przygotowanie:
ZADANIE 1, - kanapek (bułka typu ciabatta lub paluch w standardowym rozmiarze (różne rodzaje) oraz dodatki (ser wędlina, warzywa itp.) co najmniej 3 wersje w tym wegetariańska 2 szt. na porcję - serwisu kawy/herbaty (różne rodzaje) - minimum dwie torebki herbaty i porcja kawy na porcję - wody gazowanej/niegazowanej - 0,5 l/na porcję, - ciasteczek deserowych, - dodatków (cytryna, cukier, mleko). Kanapki winny być dostarczone w jednorazowych opakowaniach zgodnie z wymogami Sanepidu. Świadczenie usługi cateringowej polega na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędą się szkolenia oraz odbiorze naczyń/opakowań.
ZADANIE 2, 3 - ciepłego posiłku (drugie danie, surówka), - serwisu kawy/herbaty, - wody gazowanej/niegazowanej (0,5 l/na osobę), - ciasteczek deserowych, -dodatków (cytryna, cukier, mleko). Posiłki winny być dostarczone w jednorazowych opakowaniach termicznych z jednorazowymi sztućcami zapakowanymi w serwetki bądź podawane na talerzach ceramicznych wraz ze sztućcami zgodnie z wymogami Sanepidu. Świadczenie usługi cateringowej polega na przygotowaniu, dostarczeniu posiłków do miejsc, w których odbędą się szkolenia oraz odbiorze naczyń/opakowań.
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na trzy n/w zadania. Wykonawca przystępujący do postępowania może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań
Zadanie nr 1 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędzie się szkolenie na terenie powiatu żuromińskiego oraz odbiorze naczyń /opakowań dla 1 grupy uczestników projektu (10 osób x 8 dni szkoleniowych), razem: 80 porcji, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Adres dostawy i terminy realizacji podane zostaną zgodnie z zapisami w Umowie.
Zadanie nr 2 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędą się szkolenia na terenie powiatu żuromińskiego oraz odbiorze naczyń /opakowań dla 1 grupy uczestników projektu (10 osób x 14 dni szkoleniowych), razem: 140 porcji, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Adres dostawy i terminy realizacji podane zostaną zgodnie z zapisami w Umowie.
Zadanie nr 3 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędzie się szkolenie na terenie powiatu wołomińskiego oraz odbiorze naczyń /opakowań dla 2 grup uczestników projektu (1 grupa 10 osób x 14 dni szkoleniowych; 2 grupa 10 osób x 20 dni szkoleniowych), razem: 340 porcji,, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Adres dostawy i terminy realizacji podane zostaną zgodnie z zapisami w Umowie.