favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia gastronomiczneZlecenia catering

Zlecę przygotowanie i dostawę poczęstunku dla uczestników kursów, Warszawa

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę przygotowanie i dostawę poczęstunku dla uczestników kursów, Warszawa nr 214504 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Warszawa
Data dodania: 23 cze 2014, 15:43
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę przygotowanie i dostawę poczęstunku dla uczestników kursów

Przygotowanie:

ZADANIE 1,
- kanapek (bułka typu ciabatta lub paluch w standardowym rozmiarze (różne rodzaje) oraz dodatki (ser wędlina, warzywa itp.) co najmniej 3 wersje w tym wegetariańska 2 szt. na porcję
- serwisu kawy/herbaty (różne rodzaje) - minimum dwie torebki herbaty i porcja kawy na porcję
- wody gazowanej/niegazowanej - 0,5 l/na porcję,
- ciasteczek deserowych,
- dodatków (cytryna, cukier, mleko).
Kanapki winny być dostarczone w jednorazowych opakowaniach zgodnie z wymogami Sanepidu. Świadczenie usługi cateringowej polega na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędą się szkolenia oraz odbiorze naczyń/opakowań.

ZADANIE 2, 3
- ciepłego posiłku (drugie danie, surówka),
- serwisu kawy/herbaty,
- wody gazowanej/niegazowanej (0,5 l/na osobę),
- ciasteczek deserowych,
-dodatków (cytryna, cukier, mleko).
Posiłki winny być dostarczone w jednorazowych opakowaniach termicznych z jednorazowymi sztućcami zapakowanymi w serwetki bądź podawane na talerzach ceramicznych wraz ze sztućcami zgodnie z wymogami Sanepidu. Świadczenie usługi cateringowej polega na przygotowaniu, dostarczeniu posiłków do miejsc, w których odbędą się szkolenia oraz odbiorze naczyń/opakowań.


Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na trzy n/w zadania. Wykonawca przystępujący do postępowania może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań

Zadanie nr 1 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędzie się szkolenie na terenie powiatu żuromińskiego oraz odbiorze naczyń /opakowań dla 1 grupy uczestników projektu (10 osób x 8 dni szkoleniowych), razem: 80 porcji, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Adres dostawy i terminy realizacji podane zostaną zgodnie z zapisami w Umowie.

Zadanie nr 2 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędą się szkolenia na terenie powiatu żuromińskiego oraz odbiorze naczyń /opakowań dla 1 grupy uczestników projektu (10 osób x 14 dni szkoleniowych), razem: 140 porcji, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Adres dostawy i terminy realizacji podane zostaną zgodnie z zapisami w Umowie.

Zadanie nr 3 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędzie się szkolenie na terenie powiatu wołomińskiego oraz odbiorze naczyń /opakowań dla 2 grup uczestników projektu (1 grupa 10 osób x 14 dni szkoleniowych; 2 grupa 10 osób x 20 dni szkoleniowych), razem: 340 porcji,, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Adres dostawy i terminy realizacji podane zostaną zgodnie z zapisami w Umowie.

termin realizacji: Lipiec 2014 - Październik 2014

Oferty składać do dnia: 03-07-2014, godz: 10:00

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację