Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości:
Katowice
Data dodania:
20 sty 2015, 17:47
Zlecę przygotowanie kolacji dla uczestników spotkania
Wtorek, 3 luty 2015
Godzina: 19:00
Liczba uczestników: 20
Menu:przystawka: carpaccio z polędwicy lub ryby
Zupa: krem z dyni, rosół, krem grzybowy
danie główne: pieczona kaczka, polędwiczki wieprzowe, polędwiczki z dorsza
deser: Panna Cotta, nugat lodowy, jabłecznik
kawa, herbata, 2 rodzaje soków owocowych (250ml na osobę), woda mineralna,
2 lampki wina na osobę
Proszę o przesłanie 2 lub 3 wariantów menu.
Preferowana forma: (jedna przystawka; zupa, danie główne i deser-3 warianty do wyboru), wersja polska i angielska.
Preferowana lokalizacja Restauracji w oddaleniu od centrum Katowice, w otoczeniu zieleni.
Termin przesyłania ofert: 25.01.2015r.