favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia gastronomiczneZlecenia catering

Zlecę przygotowanie poczęstunku oraz bufetu kawowego dla 600 osób, Kielce, świętokrzyskie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę przygotowanie poczęstunku oraz bufetu kawowego dla 600 osób, Kielce nr 258268 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: świętokrzyskie
Data dodania: 30 sty 2015, 10:33
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę przygotowanie poczęstunku oraz bufetu kawowego dla 600 osób razem dla dwóch konferencji wraz z pełnym wyposażeniem naczynia, talerze, szklanki, filiżanki, sztućce, podłużny stół pod catering, 4 okrągłe stoliki bankietowe, obrusy materiałowe.
Ostateczna liczba uczestników zostanie podana na dwa dni przed każdą z konferencji.

1.Poczęstunek i serwis kawowy ma składać się z: 10.00-10.30 - kawa powitalna:
Kawa min. 2 filiżanki na osobę, cukier biały, mleko płynne 2%; Herbata min. 2 filiżanki na osobę, cukier biały, cytryna; Woda mineralna gazowana i niegazowana 0,2 l na osobę ;
Ciasta pieczone szarlotka, ciasto tortowe z owocami - 100 g./os.; Soki owocowe pomarańczowy, porzeczkowy, jabłkowy- 200ml./os.; 12.00-12.30 - przerwa na poczęstunek:
Kanapki bankietowe mix (pieczywo, wędliny, sery, pasty, łosoś, sałata, pomidor, ogórek świeży, ogórek kiszony, papryka, rzodkiewka- min. 3 szt. na osobę
Sałatki dwie do wyboru: grecka i gyros -min. 100 g./os.;
Owoce winogrona, mandarynka, banan - 100 gram na osobę Kawa min. 2 filiżanki na osobę, cukier biały, mleko płynne 2%;
Herbata (min. 2 filiżanki na osobę), cukier biały, cytryna; Woda mineralna gazowana i niegazowana 0,2 l na osobę ; Soki owocowe pomarańczowy, porzeczkowy, jabłkowy- 200ml./os.;

2. Wymagane wyposażenie dla prawidłowej realizacji usługi:
Naczynia: szklanki, filiżanki, talerze, sztućce.
Obowiązkowo zastawa porcelanowa lub szklana, sztućce ze stali nierdzewnej, jednorazowe serwetki Podłużny stół pod catering, 4 okrągłe stoliki bankietowe, obrusy materiałowe

3. Usługa cateringowa musi być świadczona:
- Wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
- Zgodnie z przepisami prawnymi w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz. U. Nr 171, poz. 1125 z późn. zm.) ;
- Usługa obejmuje przygotowanie, dowóz i podanie poczęstunku w formie szwedzkiego stołu;
- Zapewnienie pojemnika na resztki po spożytym posiłku;
- Uprzątnięcie sali po zakończeniu spotkania.

termin realizacji: 12.02.2015r.

Oferty składać do dnia: 02-02-2015, godz: 14:00 na e-mail

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację