Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę przygotowanie poczęstunku oraz bufetu kawowego dla 600 osób, Kielce nr 258268 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: świętokrzyskie
Data dodania: 30 sty 2015, 10:33
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę przygotowanie poczęstunku oraz bufetu kawowego dla 600 osób razem dla dwóch konferencji wraz z pełnym wyposażeniem naczynia, talerze, szklanki, filiżanki, sztućce, podłużny stół pod catering, 4 okrągłe stoliki bankietowe, obrusy materiałowe. Ostateczna liczba uczestników zostanie podana na dwa dni przed każdą z konferencji.
1.Poczęstunek i serwis kawowy ma składać się z: 10.00-10.30 - kawa powitalna: Kawa min. 2 filiżanki na osobę, cukier biały, mleko płynne 2%; Herbata min. 2 filiżanki na osobę, cukier biały, cytryna; Woda mineralna gazowana i niegazowana 0,2 l na osobę ; Ciasta pieczone szarlotka, ciasto tortowe z owocami - 100 g./os.; Soki owocowe pomarańczowy, porzeczkowy, jabłkowy- 200ml./os.; 12.00-12.30 - przerwa na poczęstunek: Kanapki bankietowe mix (pieczywo, wędliny, sery, pasty, łosoś, sałata, pomidor, ogórek świeży, ogórek kiszony, papryka, rzodkiewka- min. 3 szt. na osobę Sałatki dwie do wyboru: grecka i gyros -min. 100 g./os.; Owoce winogrona, mandarynka, banan - 100 gram na osobę Kawa min. 2 filiżanki na osobę, cukier biały, mleko płynne 2%; Herbata (min. 2 filiżanki na osobę), cukier biały, cytryna; Woda mineralna gazowana i niegazowana 0,2 l na osobę ; Soki owocowe pomarańczowy, porzeczkowy, jabłkowy- 200ml./os.;
2. Wymagane wyposażenie dla prawidłowej realizacji usługi: Naczynia: szklanki, filiżanki, talerze, sztućce. Obowiązkowo zastawa porcelanowa lub szklana, sztućce ze stali nierdzewnej, jednorazowe serwetki Podłużny stół pod catering, 4 okrągłe stoliki bankietowe, obrusy materiałowe
3. Usługa cateringowa musi być świadczona: - Wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; - Zgodnie z przepisami prawnymi w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz. U. Nr 171, poz. 1125 z późn. zm.) ; - Usługa obejmuje przygotowanie, dowóz i podanie poczęstunku w formie szwedzkiego stołu; - Zapewnienie pojemnika na resztki po spożytym posiłku; - Uprzątnięcie sali po zakończeniu spotkania.
termin realizacji: 12.02.2015r.
Oferty składać do dnia: 02-02-2015, godz: 14:00 na e-mail