favore.pl
Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę przygotowanie uroczystej kolacji max 70 osób, Opole nr 249054 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Opole
Data dodania: 3 gru 2014, 16:33
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę przygotowanie usługi restauracyjnej w formie kolacji w restauracji w Opolu

Przygotowanie uroczystej kolacji dla grupy od 50 do 70 osób w dniu 10 grudnia 2014 r., ok. godz. 19.00 w restauracji

Restauracja standardem musi odpowiadać min. klasy premium bądź restauracji 3 gwiazdkowej.
Posiłek w formie kolacji zasiadanej o wysokim standardzie z elementami bufetu.

Kolacja zasiadana powinna składać się z:

zupa (jedna propozycja zgodnie z menu);
danie główne na gorąco (do wyboru z dwóch propozycji zgodnie z menu);
napoje zimne: soki 100% (do wyboru różne rodzaje z karty restauracji), woda mineralna (do wyboru gazowana/niegazowana), napoje gazowane (do wyboru z co najmniej 3 różnych propozycji zgodnie z menu); napoje zimne serwowane bez ograniczeń;
napoje gorące: kawa (do wyboru różne rodzaje z karty restauracji, plus dodatki do kawy śmietanka/mleczko/cukier), herbata (do wyboru różne rodzaje z karty restauracji plus dodatki do herbaty cytryna/cukier);
deser (jedna propozycja zgodnie z menu).

Dodatkowe wymagania:

rezerwacja elegancko zastawionych stołów, w sali restauracyjnej, w oddzielnej przestrzeni dla osób niepalących w restauracji pomieszczenie ma być klimatyzowane (w razie konieczności ogrzewane);
zapewnienie obsługi kelnerskiej w liczbie, która umożliwi sprawną obsługę w trakcie kolacji;
zapewnienie wieszaków na odzież wierzchnią w sali/szatnia.

Oferta powinna zawierać takie, elementy jak:

cenę jednostkową całej kolacji za osobę cena netto i brutto (cena ma obejmować wszystkie elementy opisane powyżej dot. wykonania usługi);
przedstawienie propozycji układu stołów;
potwierdzenie spełnienia wszystkich warunków zawartych w opisie wykonania usługi;
adres restauracji, w której odbędzie się kolacja, zdjęcia sali restauracyjnej.


pełny opis w załączniku.

Oferty składać do dnia: 05-12-2014, godz: 10:00 można na e-mail.

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację