Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości:
Opole
Data dodania:
3 gru 2014, 16:33
Zlecę przygotowanie usługi restauracyjnej w formie kolacji w restauracji w Opolu
Przygotowanie uroczystej kolacji dla grupy od 50 do 70 osób w dniu 10 grudnia 2014 r., ok. godz. 19.00 w restauracji
Restauracja standardem musi odpowiadać min. klasy premium bądź restauracji 3 gwiazdkowej.
Posiłek w formie kolacji zasiadanej o wysokim standardzie z elementami bufetu.
Kolacja zasiadana powinna składać się z:
zupa (jedna propozycja zgodnie z menu);
danie główne na gorąco (do wyboru z dwóch propozycji zgodnie z menu);
napoje zimne: soki 100% (do wyboru różne rodzaje z karty restauracji), woda mineralna (do wyboru gazowana/niegazowana), napoje gazowane (do wyboru z co najmniej 3 różnych propozycji zgodnie z menu); napoje zimne serwowane bez ograniczeń;
napoje gorące: kawa (do wyboru różne rodzaje z karty restauracji, plus dodatki do kawy śmietanka/mleczko/cukier), herbata (do wyboru różne rodzaje z karty restauracji plus dodatki do herbaty cytryna/cukier);
deser (jedna propozycja zgodnie z menu).
Dodatkowe wymagania:
rezerwacja elegancko zastawionych stołów, w sali restauracyjnej, w oddzielnej przestrzeni dla osób niepalących w restauracji pomieszczenie ma być klimatyzowane (w razie konieczności ogrzewane);
zapewnienie obsługi kelnerskiej w liczbie, która umożliwi sprawną obsługę w trakcie kolacji;
zapewnienie wieszaków na odzież wierzchnią w sali/szatnia.
Oferta powinna zawierać takie, elementy jak:
cenę jednostkową całej kolacji za osobę cena netto i brutto (cena ma obejmować wszystkie elementy opisane powyżej dot. wykonania usługi);
przedstawienie propozycji układu stołów;
potwierdzenie spełnienia wszystkich warunków zawartych w opisie wykonania usługi;
adres restauracji, w której odbędzie się kolacja, zdjęcia sali restauracyjnej.
pełny opis w załączniku.
Oferty składać do dnia: 05-12-2014, godz: 10:00 można na e-mail.