Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa:
śląskie
Data dodania:
16 sty 2017, 14:55
Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla uczestników/uczestniczek oraz trenerów/wykładowców szkoleń realizowanych w ramach projektu OWES subregionu południowego".
1. Liczba zestawów cateringowych: łącznie w terminie zamówienia - 210 zestawów. (Każdorazowo do dostarczenia będzie zestaw dla grupy 15 osób).
2. Zakres zamówienia:
Plan szkoleń obejmuje 2 przerwy kawowe oraz przerwę na lunch.
a) Przed rozpoczęciem szkolenia wymagane jest od Wykonawcy zapewnienie następujących produktów, które powinny odpowiedzieć na zapotrzebowanie uczestników szkoleń przed szkoleniem oraz na pierwszej przerwie kawowej tj.
-napoje gorące: kawa, herbata (łącznie co najmniej 200 ml na osobę) oraz dodatki: mleko, cukier, cytryna;
- soki: 2 rodzaje (łącznie co najmniej 100 ml na osobę) ;
- drobne ciasteczka (łącznie min. 20 g na osobę) ;
- owoce (łącznie min. 30 g na osobę).
b) Przed rozpoczęciem przerwy na lunch wymagane jest od Wykonawcy zapewnienie posiłku na lunch oraz produktów, które powinny odpowiedzieć na zapotrzebowanie uczestników szkoleń na drugiej przerwie kawowej tj.:
1. Zestaw obiadowy składający się z:
- ziemniaków lub zamiennie: makaronu, ryżu, kaszy - min. 150 g na osobę,
- mięsa/ryba - min. 100 g na osobę,
- surówki lub warzyw gotowanych - 125 g na osobę
lub
2. Zestaw obiadowy składający się z:
- dania typu makaron z dodatkami, pierogów, naleśników (łącznie co najmniej 375 g na osobę).
Produkty na II przerwę kawową:
- napoje gorące: kawa, herbata (łącznie co najmniej 200 ml na osobę) oraz dodatki: mleko, cukier, cytryna.