favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia gastronomiczneZlecenia catering

Zlecę świadczenie usług cateringowych - Bielsko-Biała, śląskie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę świadczenie usług cateringowych - Bielsko - Biała nr 443945 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: śląskie
Data dodania: 16 sty 2017, 14:55
TREŚĆ ZLECENIA
Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla uczestników/uczestniczek oraz trenerów/wykładowców szkoleń realizowanych w ramach projektu OWES subregionu południowego".
1. Liczba zestawów cateringowych: łącznie w terminie zamówienia - 210 zestawów. (Każdorazowo do dostarczenia będzie zestaw dla grupy 15 osób).
2. Zakres zamówienia:
Plan szkoleń obejmuje 2 przerwy kawowe oraz przerwę na lunch.
a) Przed rozpoczęciem szkolenia wymagane jest od Wykonawcy zapewnienie następujących produktów, które powinny odpowiedzieć na zapotrzebowanie uczestników szkoleń przed szkoleniem oraz na pierwszej przerwie kawowej tj.
-napoje gorące: kawa, herbata (łącznie co najmniej 200 ml na osobę) oraz dodatki: mleko, cukier, cytryna;
- soki: 2 rodzaje (łącznie co najmniej 100 ml na osobę) ;
- drobne ciasteczka (łącznie min. 20 g na osobę) ;
- owoce (łącznie min. 30 g na osobę).
b) Przed rozpoczęciem przerwy na lunch wymagane jest od Wykonawcy zapewnienie posiłku na lunch oraz produktów, które powinny odpowiedzieć na zapotrzebowanie uczestników szkoleń na drugiej przerwie kawowej tj.:
1. Zestaw obiadowy składający się z:
- ziemniaków lub zamiennie: makaronu, ryżu, kaszy - min. 150 g na osobę,
- mięsa/ryba - min. 100 g na osobę,
- surówki lub warzyw gotowanych - 125 g na osobę
lub
2. Zestaw obiadowy składający się z:
- dania typu makaron z dodatkami, pierogów, naleśników (łącznie co najmniej 375 g na osobę).
Produkty na II przerwę kawową:
- napoje gorące: kawa, herbata (łącznie co najmniej 200 ml na osobę) oraz dodatki: mleko, cukier, cytryna.

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację