favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia imprezy i uroczystościZlecenia organizacja imprez i uroczystościZlecenia konferencje i szkolenia

Zlecę świadczenie usług gastronomicznych i wynajmu sali szkoleniowej, Poznań

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę świadczenie usług gastronomicznych i wynajmu sali szkoleniowej, Poznań nr 255369 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Poznań
Data dodania: 15 sty 2015, 15:30
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę świadczenie usług gastronomicznych i wynajmu sali szkoleniowej

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie w terminie 9-10.02.2015 r.:

1. sali szkoleniowej na potrzeby realizacji szkolenia, o powierzchni minimum 50 m2, klimatyzowanej, z dostępem do Internetu, wyposażonej w krzesła (opcjonalnie również stoły), z możliwością ustawiania zgodnie z preferencjami wykładowcy oraz w sprzęt niezbędny do prowadzenia szkolenia (rzutnik multimedialny, ekran, flipchart, pisaki itp.). Sala powinna mieć dostęp do światła dziennego, jak również być przystosowana do przeprowadzenia zajęć w kilku podgrupach oraz do rozłożenie na podłodze dużego materiału dydaktycznego o wymiarach 2 x 2 metry.

2. wyżywienia dla uczestników szkolenia oraz dla wykładowcy i opiekuna, a w razie potrzeby także dla osób zarządzających projektem, w postaci:
a) ciągłej przerwy kawowej obejmującej: herbatę, kawę, wodę mineralną, soki, owoce, drożdżówkę lub ciasto (1 szt./os.), ciastka kruche, w trakcie każdego dnia szkoleniowego;
b) zestawu obiadowego podawanego w formie porcjowanej, obejmującego: zupę, drugie danie - składające się z porcji mięsa lub ryby, ziemniaków, kaszy lub ryżu, gotowanej jarzynki i/lub surówki, sok - min. 200ml/os.

Podczas serwowania w/w posiłków Wykonawca zobowiązuje się zapewnić obsługę kelnerską, stoły z nakryciem, naczynia i sztućce (zastawa porcelanowa/szklana). Obiad podawany w formie zasiadanej.

Usługa gastronomiczna świadczona będzie w terminie i miejscu wynajmu sali szkoleniowej

Oferty składać do dnia: 27-01-2015, godz: 12:00 można na fax lub e-mail

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację