favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia imprezy i uroczystościZlecenia organizacja imprez i uroczystościZlecenia konferencje i szkolenia

Zlecę świadczenie usług hotelarskich i wyżywienia, Kielce +/- 50km, świętokrzyskie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę świadczenie usług hotelarskich i wyżywienia, Kielce + /- 50km nr 265022 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: świętokrzyskie
Data dodania: 6 mar 2015, 14:54
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę Zapewnienie w okresie: kwiecień, maj 2015 roku zakwaterowania wraz z wyżywieniem oraz 3 lub 2 sal szkoleniowych (w zależności od terminu spotkań) w terminach:
1. kwiecień 17 19.2015r. 3 grupyokoło 13 osobowe (w tym 3 sale szkoleniowe)
2. Kwiecień 24 26.2015r. 3 grupyokoło 13 osobowe (w tym 3 sale szkoleniowe)
3. Maj 15 17.2015r. 2 grupy około 13 osobowe (w tym 2 sale szkoleniowe)
4. Maj 22 24. 2015r. 2 grupy około 13 osobowe (w tym 2 sale szkoleniowe)
Ośrodek znajduje się na terenie województwa świętokrzyskiego nie bliżej niż 20 km od miasta Kielce i nie dalej niż (max.) 50 km od miasta Kielce.
Ośrodek na czas pobytu gwarantuje możliwość zakwaterowania min. 50 osób w pokojach 2 i 3 osobowych
Ośrodek na czas pobytu gwarantuje możliwość zakwaterowania 3 5 osób w pokojach 1 osobowych.
Ośrodek na czas pobytu gwarantuje oddaniem do dyspozycji zamawiającego 3 sal szkoleniowych na potrzeby realizacji szkoleń o powierzchni minimum 40 m2, klimatyzowanych, wyposażonych w stoły i krzesła z możliwością ustawiania zgodnie z preferencjami wykładowców/trenerów/prelegentów) oraz w sprzęt niezbędny do prowadzenia szkolenia (rzutnik multimedialny, flipchart, pisaki itp.) w siedzibie/lokalu Wykonawcy, dostęp do internetu również na salach szkoleniowych.
Wszystkie pokoje muszą być z pełnym węzłem sanitarnym, dostępem do internetu i wyposażone w telewizor.
Ośrodek zapewni w miejscu realizacji zamówienia wyżywienie:
a) pierwszy dzień warsztatów - obiad, wyjście integracyjne (propozycje organizatora imprezy),kolacja,
b) drugi dzień warsztatów - śniadanie, obiad, (kolacja integracyjna - propozycje organizatora imprezy),
c) trzeci dzień 3 dzień warsztatów - śniadanie, obiad.
(fi) Obiad - w każdym z 3 dni pobytu musi składać się z: zestawu obiadowego podawanego w formie porcjowanej lub szwedzkiego stołu, obejmującego: zupę, drugie danie - składające się z porcji mięsa lub ryby (w różnej postaci), ziemniaków, kaszy lub ryżu, gotowanej jarzynki i/lub surówki, sok - min. 200ml/os., woda mineralna 200ml/os., oraz porcja ciasta lub deseru.
(fi) ciągłej przerwy kawowej podczas szkoleń obejmującej: herbatę, kawę, mleko do kawy, wodę mineralną, soki, owoce, ciastka kruche, drożdżówkę lub ciastko (np. jabłecznik, sernik, tortowe3 szt./os.), gotowe tace kanapek bankietowychw trakcie każdego dnia szkoleniowego.
(fi) śniadanie musi być serwowana w postaci szwedzkiego bufetu. Przykład śniadania: bogaty asortyment serów, deska wędlin, domowe mięsa pieczone, kiełbaski i kabanosy, warzywa w najróżniejszych postaciach połączone z chrupiącym pieczywem. Do tego serwujemy dania ciepłe: domową jajecznicę z boczkiem i cebulą, gorące kiełbaski wiejskie, żurek. Oprócz tego drobne przekąski, takie jak: naleśniki, racuchy, również owoców, jogurtów, deserów oraz szerokiego wyboru płatków śniadaniowych z mlekiem, dżemów, miodu oraz orzechów.Do każdego śniadania przygotowujemy domowy kompot, soki owocowe, wodę oraz aromatyczną kawę i herbatę.
(fi) Kolacja zwykła musi byćserwowana w postaci szwedzkiego bufetu. Przykład kolacji: ciepły posiłek, wędliny, sery, kawa, herbata, zimne napoje (woda, soki).
(fi) Kolacja integracyjna (przykład):Zupa węgierska, Karkówka grillowana w sosie z warzywami, półmisek mięs pieczonych, ziemniaki opiekane, zestaw surówek, puszyste gołąbki w sosie pomidorowym, mix pierogów opiekanych, talerz wędlin, talerz warzyw, sałatka włoska, śledź z cebulką, kanapeczki bankietowe, domowe ciasto pieczone, kawa, herbata, sok, woda, kompot. Ponadto w trakcie kolacji integracyjnej zostanie zorganizowana część dyskoteka, artystyczna (caraoke) prowadzona przez DJ.
(fi) Wyjście integracyjne pokazanie okolicznych atrakcji turystycznych lub historycznych lub rekreacyjno-sportowych. Podczas serwowania w/w posiłków Wykonawca zobowiązuje się zapewnić obsługę kelnerską, stoły z nakryciem, naczynia i sztućce (zastawa porcelanowa/szklana). Obiad oraz kolacja podawana w formie zasiadanej w siedzibie/lokalu Wykonawcy.
Ośrodek zapewnia dostęp do: 3 sal szkoleniowo-warsztatowych dla ok. 13-15 osób w grupie. Sala warsztatowa musi być wyposażona w ekran, dostęp do internetu, rzutnik multimedialny.
Ośrodek posiada odpowiednie zaplecze (kuchnie, restauracje), umożliwiające realizacje zamówieniaw zakresie wyżywienia - jednorazowo dla min. 50 osób.
Ośrodek dopuszcza rozwiązanie systemu wyżywienia typu kuchnia wegetariańska, kuchnia dietetyczna.
Ośrodek w codziennym jadłospisie uwzględni produkty ze wszystkich grup: produkty zbożowe, warzywa i owoce, mleko i jego przetwory, produkty dostarczające pełnowartościowego białka. Zasada urozmaicenia powinna dotyczyć wszystkich posiłków. W ramach oferty wyżywienia, przy realizacji przedmiotu zamówienia. Ośrodek przedstawi przykładowe zróżnicowane menu w przypadku śniadania, obiadu, kolacji, które będą wiązały Wykonawcę w kwestii usługi wyżywienia dla uczestników warsztatów.
Ośrodek gwarantuje ubezpieczenie uczestników od Następstw Nieszczęśliwych Wypadków spotkania na Sumę Ubezpieczenia min. 30.000,00 zł./na osobę okres ubezpieczenia: od momentu zakwaterowania do wymeldowania z ośrodka.
Koszt pobytu uczestników w ośrodku powinien zawierć także koszty pobytu 3 do 5 organizatorów (kadra szkoleniowo-warsztatowa, kadra obsługująca projekt) na 1 trzydniowy pobyt.
Rozpoczęcie doby hotelowej w pierwszym dniu szkolenia od godz. 8.00, zakończenie doby hotelowej w niedzielę o godz. 18.00. (waga 5 % oferty).

termin realizacji: W siedzibie/lokalu Wykonawcy.
a. Kwiecień w dniach: 17 19.2015r. 3 grupy, około 13 osób każda,
b. Kwiecień w dniach: 24 26.2015r. 3 grupy około 13 osób każda,
c. Maj w dniach: 15 17.2015r. 2 grupy około 13 osób każda,
d. Maj w dniach: 22 24. 2015r. 2 grupy około 13 osób każda.

Oferty składać do dnia: 20-03-2015, godz: 12:00

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację