Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę świadczenie usług konferencyjnych i restauracyjnych na 180 osób, Katowice nr 248251 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Katowice
Data dodania: 28 lis 2014, 16:52
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę świadczenie usług konferencyjnych i restauracyjnych
Warunkiem udziału w postępowaniu jest spełnienie następujących wymagań Zamawiającego: -realizacja sympozjum w terminie 12-13.03.2015 r., -lokalizacja w centrum Katowic w odległości nie większej niż 5 km od siedziby Zamawiającego (odległość mierzona wg Mapy Google drogą samochodową), -obiekt o standardzie minimum 4 gwiazdkowym, -zaplecze konferencyjne o powierzchni min. 1 000 m2, oddzielone od części hotelowej (osobne piętro), -bezpłatne wifi w pomieszczeniach konferencyjnych, -hotel musi posiadać własną salę konferencyjną na minimum 200 osób, wyposażoną w sprzęt audio-wizualny.
Grupa: 180 osób
I dzień Sympozjum 12.03.2015 czwartek -8:00 9:00 przyjazd i rejestracja Gości -9:00 18:00 rozpoczęcie i obrady Sympozjum Układ Sali: kinowy dla 180 osób, wyposażenie: rzutnik multimedialny, ekran, 2 mikrofony, mównica -11.00 11.30 przerwa kawowa: Świeżo parzona kawa Wybór herbat Woda mineralna Wybór świeżo pieczonych ciastek francuskich i croissantów -13.00 14.00 lunch w formie bufetu: Zupa Szefa Kuchni 3 dania główne: - dane mięsne - danie rybne - danie wegetariańskie Dodatki dwa rodzaje Różnorodny bufet sałatkowy Deser dwa rodzaje Woda mineralna -14.00 15.45 obrady -15.45 16.15 przerwa kawowa: Świeżo parzona kawa Wybór herbat Woda mineralna Wybór świeżo pieczonych ciastek francuskich i croissantów -16.15 18.00 obrady -19:00 22:00 bankiet: kolacja serwowana + bufet: Przystawka: Roladki z indyka podane w sosie śliwkowym Zupa Żurek z białą kiełbasą Danie głowne Pieczony schab karkowy podany w sosie ziołowym z grzybami i kluskami śląskimi Deser Polska szarlotka z lodami cynamonowymi Przekąski w bufecie Kaczka pieczona w całości Wybór śledzi (po góralsku, po kaszubsku, w śmietanie) Schab ze śliwką Karczek pieczony z sosem tatarskim Schab pieczony nadziewany musem chrzanowym Salceson z chrzanem Galantyna z kurczaka Polskie wędliny podsuszane Polska sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym Sałatka ziemniaczana z wędzonką Sałatka z warzyw z sosem koperkowym Pikle Wybór pieczywa i masła Desery Ciasto makowe z bakaliami Sernik królewski Jabłecznik staropolski z cynamonem open bar (serwis napojów bez ograniczeń): Wódka Wino białe i czerwone Wybór soków owocowych Woda mineralna Świeżo parzona kawa oraz wybór herbat Sala na 120 osób wraz ze sceną min. 24 m2 , oprawa muzyczna bankietu występ na żywo
II dzień Sympozjum, 13.02.2015 piątek -10:00 11:30 obrady Układ Sali: kinowy dla 180 osób, wyposażenie: rzutnik multimedialny, ekran, 2 mikrofony, mównica -11:30 12:00 przerwa kawowa: Świeżo parzona kawa Wybór herbat Woda mineralna Wybór świeżo pieczonych ciastek francuskich i croissantów -12:00 13:30 obrady, zakończenie Sympozjum -13.30 14.30 lunch w formie bufetu: Zupa Szefa Kuchni 3 dania główne: - dane mięsne - danie rybne - danie wegetariańskie Dodatki dwa rodzaje Różnorodny bufet sałatkowy Deser dwa rodzaje Woda mineralna
Ostateczna cena, którą Zamawiający zapłaci Wykonawcy zostanie obliczona na podstawie rzeczywistego obłożenia konferencji, ewentualnego wykorzystania parkingu, rzeczywistej konsumpcji i innych usług.
termin realizacji: 12-13.03.2015 r.
Oferty składać do dnia: 03-12-2014, godz: 12:00 można na e-mail.