favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia gastronomiczneZlecenia catering

Zlecę świadczenie usług konferencyjnych i restauracyjnych na 180 osób, Katowice

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę świadczenie usług konferencyjnych i restauracyjnych na 180 osób, Katowice nr 248251 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Katowice
Data dodania: 28 lis 2014, 16:52
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę świadczenie usług konferencyjnych i restauracyjnych

Warunkiem udziału w postępowaniu jest spełnienie następujących wymagań Zamawiającego:
-realizacja sympozjum w terminie 12-13.03.2015 r.,
-lokalizacja w centrum Katowic w odległości nie większej niż 5 km od siedziby Zamawiającego (odległość mierzona wg Mapy Google drogą samochodową),
-obiekt o standardzie minimum 4 gwiazdkowym,
-zaplecze konferencyjne o powierzchni min. 1 000 m2, oddzielone od części hotelowej (osobne piętro),
-bezpłatne wifi w pomieszczeniach konferencyjnych,
-hotel musi posiadać własną salę konferencyjną na minimum 200 osób, wyposażoną w sprzęt audio-wizualny.

Grupa: 180 osób

I dzień Sympozjum 12.03.2015 czwartek
-8:00 9:00 przyjazd i rejestracja Gości
-9:00 18:00 rozpoczęcie i obrady Sympozjum
Układ Sali: kinowy dla 180 osób, wyposażenie: rzutnik multimedialny, ekran, 2 mikrofony, mównica
-11.00 11.30 przerwa kawowa:
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Woda mineralna
Wybór świeżo pieczonych ciastek francuskich i croissantów
-13.00 14.00 lunch w formie bufetu:
Zupa Szefa Kuchni
3 dania główne:
- dane mięsne
- danie rybne
- danie wegetariańskie
Dodatki dwa rodzaje
Różnorodny bufet sałatkowy
Deser dwa rodzaje
Woda mineralna
-14.00 15.45 obrady
-15.45 16.15 przerwa kawowa:
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Woda mineralna
Wybór świeżo pieczonych ciastek francuskich i croissantów
-16.15 18.00 obrady
-19:00 22:00 bankiet: kolacja serwowana + bufet:
Przystawka:
Roladki z indyka podane w sosie śliwkowym
Zupa
Żurek z białą kiełbasą
Danie głowne
Pieczony schab karkowy podany w sosie ziołowym z grzybami
i kluskami śląskimi
Deser
Polska szarlotka z lodami cynamonowymi
Przekąski w bufecie
Kaczka pieczona w całości
Wybór śledzi (po góralsku, po kaszubsku, w śmietanie)
Schab ze śliwką
Karczek pieczony z sosem tatarskim
Schab pieczony nadziewany musem chrzanowym
Salceson z chrzanem
Galantyna z kurczaka
Polskie wędliny podsuszane
Polska sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym
Sałatka ziemniaczana z wędzonką
Sałatka z warzyw z sosem koperkowym
Pikle
Wybór pieczywa i masła
Desery
Ciasto makowe z bakaliami
Sernik królewski
Jabłecznik staropolski z cynamonem
open bar (serwis napojów bez ograniczeń):
Wódka
Wino białe i czerwone
Wybór soków owocowych
Woda mineralna
Świeżo parzona kawa oraz wybór herbat
Sala na 120 osób wraz ze sceną min. 24 m2 , oprawa muzyczna bankietu występ na żywo


II dzień Sympozjum, 13.02.2015 piątek
-10:00 11:30 obrady
Układ Sali: kinowy dla 180 osób, wyposażenie: rzutnik multimedialny, ekran, 2 mikrofony, mównica
-11:30 12:00 przerwa kawowa:
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Woda mineralna
Wybór świeżo pieczonych ciastek francuskich i croissantów
-12:00 13:30 obrady, zakończenie Sympozjum
-13.30 14.30 lunch w formie bufetu:
Zupa Szefa Kuchni
3 dania główne:
- dane mięsne
- danie rybne
- danie wegetariańskie
Dodatki dwa rodzaje
Różnorodny bufet sałatkowy
Deser dwa rodzaje
Woda mineralna

Ostateczna cena, którą Zamawiający zapłaci Wykonawcy zostanie obliczona na podstawie rzeczywistego obłożenia konferencji, ewentualnego wykorzystania parkingu, rzeczywistej konsumpcji i innych usług.


termin realizacji: 12-13.03.2015 r.

Oferty składać do dnia: 03-12-2014, godz: 12:00 można na e-mail.

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację