Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę świadczenie usługi restauracyjnej i cateringowej - Bydgoszcz nr 511988 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: kujawsko-pomorskie
Data dodania: 25 lip 2017, 14:40
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę świadczenie usługi restauracyjnej i cateringowej dla uczestników VII Forum 19.09.2017r. przerwa kawowa: 100 osób (liczba szacunkowa) - kawa z ekspresu ciśnieniowego bez ograniczeń - herbata bez ograniczeń; - woda mineralna w dzbankach; - dodatki bez ograniczeń - cukier, śmietanka i mleko do kawy, cytryna w plasterkach; - przekąski: ciasta bankietowe ( min. 3 rodzaje) ; Kolacja; 100 osób (liczba szacunkowa) - zupa - min. 3 propozycje do wyboru - danie główne min. 5 propozycji do wyboru, w tym dwa dania wegetariańskie; - dodatki skrobiowe (min. 100 g/porcja), min. 3 rodzaje; - warzywa gotowane, zasmażane lub blanszowane, surówki min. 3 rodzaje; - napoje: kawa, herbata, woda mineralna; 20.09.2017r. przerwa kawowa I : 100 osób (liczba szacunkowa) godz. 10.30-11.00 - kawa z ekspresu ciśnieniowego bez ograniczeń - herbata bez ograniczeń; - woda mineralna w dzbankach bez ograniczeń; - dodatki bez ograniczeń - cukier, śmietanka i mleko do kawy, cytryna w plasterkach; - przekąski: mini - deserki, kanapki; przerwa kawowa II: 100 osób (liczba szacunkowa) godz. 16.30-17.00 - kawa z ekspresu ciśnieniowego bez ograniczeń - herbata bez ograniczeń; - woda mineralna w dzbankach bez ograniczeń; - dodatki bez ograniczeń - cukier, śmietanka i mleko do kawy, cytryna w plasterkach; - przekąski: mini - deserki, kanapki; obiad: 100 osób (liczba szacunkowa) godz. 13.00-15.00 - zupa - min. 3 propozycje do wyboru - danie główne min. 5 propozycji do wyboru, w tym dwa dania wegetariańskie; - dodatki skrobiowe (min. 100 g/porcja), min. 3 rodzaje; - warzywa gotowane, zasmażane lub blanszowane, surówki min. 3 rodzaje; - napoje zimne: soki, woda mineralna - deser - min. 2 propozycje do wyboru; Uroczysta kolacja: godz. 20.00 - dania zimne - min. 5 propozycji do wyboru; - dania ciepłe - min. 5 propozycji do wyboru; - deser - min. 3 propozycje do wyboru - w formie stołu szwedzkiego; - napoje (kawa, herbata, woda mineralna)- w formie stołu szwedzkiego; - wino - w formie stołu szwedzkiego; Wykonawca zapewni oprawę muzyczną w trakcie trwania uroczystej kolacji. 21.09.2017r. obiad: 100 osób (liczba szacunkowa) godz. 12.30-14.00 - zupa - min. 3 propozycje do wyboru; - danie główne min. 5 propozycji do wyboru, w tym dwa dania wegetariańskie; - dodatki skrobiowe (min. 100 g/porcja), min. 3 propozycje do wyboru; - warzywa gotowane, zasmażane lub blanszowane, surówki min. 3 propozycje do wyboru; - napoje zimne: soki,woda mineralna; - deser - min. 2 propozycje do wyboru;