favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia gastronomiczneZlecenia catering

Zlecę usługę cateringową obejmująca 100 osób, Legnica, dolnośląskie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę usługę cateringową obejmująca 100 osób, Legnica nr 201243 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: dolnośląskie
Data dodania: 17 kwi 2014, 16:19
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę usługę cateringową obejmująca 100 porcji dla uczestników/uczestniczek Konferencji zamykającej projekt

Opis przedmiotu zamówienia:

1. Zapewnienie usługi gastronomicznej wysokiej jakości, na którą składać się będzie przerwa kawowa wraz z poczęstunkiem i lunch w formie stołu szwedzkiego, w postaci:
a. przerwa kawowa wraz z poczęstunkiem, składającym się z bufetu kawowego:
- rodzaje ciast porcjowanych i kruchych ciastek, czyli po 1 sztuce z każdego rodzaju na osobę (zestaw 3 sztuk ciast i kruchych ciasteczek na osobę),
- 3 rodzajów owoców, czyli po 1 sztuce z każdego rodzaju na osobę (zestaw 3 sztuk owoców na osobę),
- kawy z ekspresu ciśnieniowego, herbaty, cukru, cytryny, śmietanki bez ograniczeń dla max. 100 osób,
- 3 rodzajów soku, wody mineralnej gazowanej i niegazowanej bez ograniczeń dla max. 100 osób,
b. lunchu w formie bufetu, składającego się z:
- 3 przekąsek ciepłych, w tym jednej wegetariańskiej,
- 2 rodzaje zup, w tym zupa gulaszowa,
- 3 przekąsek zimnych: 3 rodzajów sałatek na osobę, 3 rodzajów mięsa na osobę, 3 rodzajów serów oraz pieczywa- bez ograniczeń dla max. 100 osób,
- kawy z ekspresu ciśnieniowego, herbaty, cukru, cytryny, śmietanki bez ograniczeń dla max. 100 osób,
- 3 rodzajów soku, wody mineralnej gazowanej i niegazowanej- bez ograniczeń dla max. 100 osób.

2. Ilość zamówionych porcji będzie odpowiadała rzeczywistej liczbie osób zgłoszonych do udziału w Konferencji, max. 100 osób,
3. Przygotowanie i aranżacja stołów, zastawy oraz zapewnienie obsługi kelnerskiej. Zamawiający nie dopuszcza możliwości korzystania z jednorazowych naczyń i sztućców. Zamawiający przewiduje, że catering zorganizowany będzie w formie stołów szwedzkich ze swobodnym dostępem do bufetu kawowego w trakcie trwania całej Konferencji.
4. Każdy z uczestników lunchu będzie miał swobodny dostęp, w tym samym czasie, do stołów pozwalających na konsumpcję na stojąco.

5. W koszcie cateringu należy uwzględnić w szczególności:
a. koszty cateringu (produktów spożywczych),
b. koszty związane z dostarczeniem (transportem) w formie stołu szwedzkiego potraw zgodnie z przedstawionym menu, do pomieszczeń w których odbywać się będzie Konferencja (dowóz w odpowiednich pojemnikach na wyznaczone godziny),
c. koszty obsługi kelnerskiej,
d. koszty związane z nakryciem i dekoracją stołów,
e. koszty związane z konsumpcją tj. sprzęty, naczynia szklane i porcelanowe oraz sztućce w wystarczającej ilości (m.in.: pojemniki do przechowywania żywności utrzymujące temperaturę przygotowanych posiłków, tace, patery, sztućce, filiżanki z podstawkami, talerzyki deserowe, serwetki jednorazowe i itp.).

6. Zamawiający wymagać będzie od Wykonawcy jednorazowej, bezpośredniej dostawy przedmiotu zamówienia do miejsca zorganizowania Konferencji zamykającej projekt.

termin realizacji: 14.05.2014 rok

Oferty składać do dnia: 30-04-2014, godz: 08:00

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację