Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę usługę cateringową obejmująca 100 osób, Legnica nr 201243 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: dolnośląskie
Data dodania: 17 kwi 2014, 16:19
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę usługę cateringową obejmująca 100 porcji dla uczestników/uczestniczek Konferencji zamykającej projekt
Opis przedmiotu zamówienia:
1. Zapewnienie usługi gastronomicznej wysokiej jakości, na którą składać się będzie przerwa kawowa wraz z poczęstunkiem i lunch w formie stołu szwedzkiego, w postaci: a. przerwa kawowa wraz z poczęstunkiem, składającym się z bufetu kawowego: - rodzaje ciast porcjowanych i kruchych ciastek, czyli po 1 sztuce z każdego rodzaju na osobę (zestaw 3 sztuk ciast i kruchych ciasteczek na osobę), - 3 rodzajów owoców, czyli po 1 sztuce z każdego rodzaju na osobę (zestaw 3 sztuk owoców na osobę), - kawy z ekspresu ciśnieniowego, herbaty, cukru, cytryny, śmietanki bez ograniczeń dla max. 100 osób, - 3 rodzajów soku, wody mineralnej gazowanej i niegazowanej bez ograniczeń dla max. 100 osób, b. lunchu w formie bufetu, składającego się z: - 3 przekąsek ciepłych, w tym jednej wegetariańskiej, - 2 rodzaje zup, w tym zupa gulaszowa, - 3 przekąsek zimnych: 3 rodzajów sałatek na osobę, 3 rodzajów mięsa na osobę, 3 rodzajów serów oraz pieczywa- bez ograniczeń dla max. 100 osób, - kawy z ekspresu ciśnieniowego, herbaty, cukru, cytryny, śmietanki bez ograniczeń dla max. 100 osób, - 3 rodzajów soku, wody mineralnej gazowanej i niegazowanej- bez ograniczeń dla max. 100 osób.
2. Ilość zamówionych porcji będzie odpowiadała rzeczywistej liczbie osób zgłoszonych do udziału w Konferencji, max. 100 osób, 3. Przygotowanie i aranżacja stołów, zastawy oraz zapewnienie obsługi kelnerskiej. Zamawiający nie dopuszcza możliwości korzystania z jednorazowych naczyń i sztućców. Zamawiający przewiduje, że catering zorganizowany będzie w formie stołów szwedzkich ze swobodnym dostępem do bufetu kawowego w trakcie trwania całej Konferencji. 4. Każdy z uczestników lunchu będzie miał swobodny dostęp, w tym samym czasie, do stołów pozwalających na konsumpcję na stojąco.
5. W koszcie cateringu należy uwzględnić w szczególności: a. koszty cateringu (produktów spożywczych), b. koszty związane z dostarczeniem (transportem) w formie stołu szwedzkiego potraw zgodnie z przedstawionym menu, do pomieszczeń w których odbywać się będzie Konferencja (dowóz w odpowiednich pojemnikach na wyznaczone godziny), c. koszty obsługi kelnerskiej, d. koszty związane z nakryciem i dekoracją stołów, e. koszty związane z konsumpcją tj. sprzęty, naczynia szklane i porcelanowe oraz sztućce w wystarczającej ilości (m.in.: pojemniki do przechowywania żywności utrzymujące temperaturę przygotowanych posiłków, tace, patery, sztućce, filiżanki z podstawkami, talerzyki deserowe, serwetki jednorazowe i itp.).
6. Zamawiający wymagać będzie od Wykonawcy jednorazowej, bezpośredniej dostawy przedmiotu zamówienia do miejsca zorganizowania Konferencji zamykającej projekt.