Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę usługę hotelowo - gastronomiczną dla 28 osób, powita poznański lub średzki nr 293882 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: wielkopolskie
Data dodania: 6 sie 2015, 16:57
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę usługę hotelowo-gastronomiczną
Miejsce wykonania usługi Powiat poznański lub średzki
Usługa hotelowo-gastronomiczna wraz z wynajęciem sali szkoleniowej zgodnie ze specyfikacją: 1. Standard obiektu, w którym odbędzie się szkolenie musi odpowiadać: a) w przypadku hoteli - standard minimum 3 gwiazdki hotelowe; b) w przypadku pensjonatów - minimum 4 gwiazdki pensjonatowe; c) w przypadku ośrodków szkoleniowo-konferencyjnych - standard zbieżny co najmniej ze standardem 4 gwiazdek pensjonatowych.
2. Wyżywienie dla 28 osób pełne wyżywienie - I dzień: obiad + kolacja (szwedzki stół oraz ciepłe dania) + całodzienny serwis kawowo-herbaciany, uzupełniany na bieżąco, - II dzień: śniadanie (szwedzki stół) + obiad + całodzienny serwis kawowo-herbaciany uzupełniany na bieżąco. 3. Sala szkoleniowa a) o metrażu minimum 80 m2 każda, b) stoły ustawione w podkowę na minimum 25 miejsc - umożliwiające ustawienie na nich laptopów i podłączenie ich do prądu, c)- osobny stół umożliwiający ustawienie na nim rzutnika multimedialnego i 2 laptopów oraz podłączenie ich do prądu, - przy stole 2 miejsca siedzące dla trenerów, d) w sali dostęp światła dziennego oraz całodobowego oświetlenia umożliwiającego bezpieczne dla oczu czytanie, e) klimatyzacja i ogrzewanie Sali, - wykonawca zapewni temperaturę wewnątrz pomieszczeń odpowiednią do panujących warunków atmosferycznych, nie niższą niż 21 C - z dala od źródeł hałasu, - możliwość zaciemnienia pomieszczenia, f) musi spełniać wymogi BHP i p.poż., g) łatwy dostęp do źródeł prądu (gniazdka + przedłużacze), h) dostęp do Internetu (min. 4 Mbit/s download, 256 kbit/s upload), i) wyposażenie: ekran lub przynajmniej 1 ściana biała, na której można wyświetlić obraz z rzutnika oraz flipchart z papierem i z 4 pisakami w różnych kolorach, j) możliwość podłączenia projektora multimedialnego, k) zapewnione warunki dyskrecji (sala zamykana na klucz, bez możliwości przechodzenia przez nią lub przebywania osób nie biorących udziału w szkoleniu), l) sala podczas przerw zamykana w sposób uniemożliwiający dostęp osobom spoza szkolenia, m) zaplecze sanitarne (toalety) muszą znajdować się w pobliżu sali szkoleniowej, n) sala powinna mieścić się w tym samym budynku, w którym uczestnicy i trenerzy są zakwaterowani i gdzie mają posiłki, n) sala i obiekt mają możliwość oznakowania przed i w trakcie szkolenia materiałami o wizualizacji zgodnej w wymogami realizowanego projektu np. plakaty, banery, o) ze względu na konieczność przygotowania sali do zajęć szkoleniowych Zamawiający ma możliwość dostępu do sali na co najmniej godzinę przed i po szkoleniu.