favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia turystyka, sport i rekreacjaZlecenia turystykaZlecenia noclegiZlecenia hotele, motele

Zlecę usługę hotelowo-gastronomiczną i najem sali, Karpacz/Sz. Poręba, dolnośląskie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę usługę hotelowo - gastronomiczną i najem sali, Karpacz / Sz. Poręba nr 263942 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: dolnośląskie
Data dodania: 2 mar 2015, 15:18
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę usługę hotelowo-gastronomiczną wraz z wynajęciem sali szkoleniowej dla 13 osób zgodnie ze specyfikacją

LOKALIZACJA WYKONANIA USŁUGI: obiekt położony na terenie: Karpacza, Szklarskiej Poręby, Świeradowa Zdrój


2 noclegi dla 13 osób w terminie 27.03.-29.03.2015 r. pokoje jedno i dwuosobowe - z oddzielnymi łóżkami, z pełnym węzłem sanitarnym (WC, kabina prysznicowa/wanna, umywalka) z dostępem do ciepłej wody.
W przypadku braku możliwości podzielenia uczestników pomiędzy pokoje dwuosobowe, np. z powodu
nierównego podziału wg płci, wykonawca zapewni pokoje jednoosobowe.
wyżywienie dla 13 osób w terminie 27.03.-29.03.2015 r.
- 1 dzień: obiad + kolacja (szwedzki stół oraz ciepłe danie) + jedna przerwa kawowa ciągła na bieżąco uzupełniana;
- 2 dzień: śniadanie (szwedzki stół) + obiad + dwie przerwy kawowe ciągłe na bieżąco uzupełniane + kolacja (szwedzki stół oraz ciepłe danie) ;
- 3 dzień: śniadanie (szwedzki stół) + obiad + jedna przerwa kawowa ciągła na bieżąco uzupełniana;
Specyfikacja posiłków:
Obiad składać się ma z dwóch dań, deseru i napoju. Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich, wegańskich), o których wykonawca zostanie poinformowany w dniu realizacji usługi.
Kolacja w formie szwedzkiego stołu składać się ma z dania ciepłego, zimnych przystawek, gorącego napoju oraz soku i wody przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich, wegańskich), o których wykonawca zostanie poinformowany w dniu realizacji usługi.
Przerwa kawowa ciągła na bieżąco uzupełniania ma składać się z: gorącego napoju (kawa, herbata), soku, wody, owoców, ciasta domowego.
Harmonogram godzinowy posiłków i przerw kawowych podporządkowany będzie pod wymagania zamawiającego.

Oferty składać do dnia: 16-03-2015, godz: 16:00

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację