Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę usługę hotelowo - gastronomiczną wraz z wynajęciem sali szkoleniowej nr 261645 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: dolnośląskie
Data dodania: 18 lut 2015, 9:51
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę usługę hotelowo-gastronomiczną wraz z wynajęciem sali szkoleniowej dla 15 osób zgodnie ze specyfikacją: 2 noclegi dla 15 osób w terminie 06.03.2015-08.03.2015 r. w pokojach: 1 pokój 1 osobowy i 7 pokoi 2 osobowych pokoje jedno i dwuosobowe - z oddzielnymi łóżkami, z pełnym węzłem sanitarnym (WC, kabina prysznicowa/wanna, umywalka) z dostępem do ciepłej wody. W przypadku braku możliwości podzielenia uczestników pomiędzy pokoje dwuosobowe, np. z powodu nierównego podziału wg płci, wykonawca zapewni pokoje jednoosobowe Wyżywienie dla 15 osób w terminie 06.03.2015-08.03.2015 r. - 1 dzień: obiad + kolacja (szwedzki stół oraz ciepłe danie) + jedna przerwa kawowa ciągła na bieżąco uzupełniana; - 2 dzień: śniadanie (szwedzki stół) + obiad + dwie przerwy kawowe ciągłe na bieżąco uzupełniane + kolacja (szwedzki stół oraz ciepłe danie) ; - 3 dzień: śniadanie (szwedzki stół) + obiad + jedna przerwa kawowa ciągła na bieżąco uzupełniana; Specyfikacja posiłków: Obiad składać się ma z dwóch dań, deseru i napoju. Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich, wegańskich), o których wykonawca zostanie poinformowany w dniu realizacji usługi. Kolacja w formie szwedzkiego stołu składać się ma z dania ciepłego, zimnych przystawek, gorącego napoju oraz soku i wody przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich, wegańskich), o których wykonawca zostanie poinformowany w dniu realizacji usługi. Przerwa kawowa ciągła na bieżąco uzupełniania ma składać się z: gorącego napoju (kawa, herbata), soku, wody, owoców, ciasta domowego. Harmonogram godzinowy posiłków i przerw kawowych podporządkowany będzie pod wymagania zamawiającego. wynajęcie sali szkoleniowej na 24 godziny w terminie 06.03.2015-08.03.2015 r. Wynajem sali szkoleniowej powinien być zgodny z poniższymi kryteriami: - odpowiednie oświetlenie: dostęp światła dziennego oraz całodobowego oświetlenia umożliwiającego swobodne i bezpieczne dla wzroku czytanie, - sala powinna być odpowiednio wyposażona tzn.: posiadać min. 15 miejsc siedzących przy stołach (14 uczestników, 1 wykładowca), - sala powinna mieścić się w tym samym budynku, w którym uczestnicy oraz trener będą zakwaterowani, - łatwy dostęp do źródła prądu (gniazdka + przedłużacz), - ekran lub przynajmniej jedna biała ściana (lub bardzo jasna) pionowa ściana, na której można wyświetlać obraz z rzutnika, - flip-chart, - klimatyzacja, - zapewnienie ogrzewania pomieszczenia, - odpowiednia odległość od źródeł hałasu, - Sala musi spełniać wymogi BHP i p.poż. Oferent zapewni temperaturę wewnątrz pomieszczeń odpowiednią do panujących warunków atmosferycznych, nie niższą niż 21C. - zapewnione warunki dyskrecji (sala zamknięta, bez możliwości przechodzenia przez nią lub przebywania osób nie biorących udziału w szkoleniu).
LOKALIZACJA WYKONANIA USŁUGI: obiekt położony na terenie: Karpacza, Szklarskiej Poręby, Świeradowa Zdrój
Specyfikacja obiektu: - standard co najmniej trzygwiazdkowy - obiekt musi być przystosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych, - zapewnienie bezpłatnych miejsc parkingowych dla uczestników i trenera, - hotel z dobrym dostępem do komunikacji publicznej, Usługa hotelowo-gastronomiczna wraz z wynajęciem sali szkoleniowej będzie realizowana w terminie od 06.03.2015 do 08.03.2015 r. Sposób płatności za wykonanie ww. usług przelew na konto w ciągu 14 dni po przedłożeniu faktury/rachunku.