favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia imprezy i uroczystościZlecenia organizacja imprez i uroczystościZlecenia konferencje i szkolenia

Zlecę usługi hotelarskie wraz z cateringiem i salą konferencyjną, Kraków

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę usługi hotelarskie wraz z cateringiem i salą konferencyjną, Kraków nr 248249 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Kraków
Data dodania: 28 lis 2014, 16:43
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę usługi hotelarskie wraz z cateringiem oraz udostępnieniem wyposażonej sali konferencyjnej

Opis przedmiotu zamówienia:

- noclegi ze śniadaniem (w formie bufetu), w pokojach jednoosobowych, w hotelu z kategorią minimum 3 gwiazdki
(zgodnie z zaszeregowaniem do określonego rodzaju i kategorii przez właściwy Urząd Marszałkowski), znajdującym się
w obrębie Starego Miasta Krakowa - w odległości nie większej niż 700 m od dworca kolejowego:

19-21.01.2015 r. - 5 pokoi jednoosobowych ze śniadaniem,
20-21.11.2015 r. - 31 pokoi jednoosobowych ze śniadaniem,
- wyposażona w sprzęt multimedialny sala konferencyjna w hotelu, na ok. 40 osób w dniach 20 i 21.01 2015 r.,
- usługa cateringowa w dniach 20 i 21.01. 2015 r. dla 36 osób:
dwie przerwy kawowe w każdym dniu szkolenia serwowane na sali konferencyjnej (kawa 2 x 0,2 1., herbata 2x 0,2
1. - w tym mleczko, cukier; woda mineralna 0,5 1);
lunch serwowany w sali przeznaczonej do działalności gastronomicznej zlokalizowanej nie dalej niż 100 m od sali
wykładowej :
1 dzień: kotlet schabowy (min. 120 g.), ziemniaki (min. 300g.), zestaw surówek (min. 300 g.), sok (min. 200 ml.),
2 dzień: kotlet de volaille (min. 120 g.), ziemniaki (min. 300g.), zasmażana marchewka z groszkiem (min. 300 g.),
sok (min. 200 ml.).
- nieodpłatny parking dla organizatorów (3 miejsca).

termin realizacji - 20 i 21 stycznia 2015 r.

Ofertę należy złożyć do dnia 12.12.2014 r. Ofertę można złożyć drogą elektroniczną, faxem lub w siedzibie
Zamawiającego.

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację