Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę usługi kateringowej w Prudniku nr 248250 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: opolskie
Data dodania: 28 lis 2014, 16:48
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę usługi kateringowej w Prudniku, w dniu 8 grudnia 2014 r.
Wymagania dotyczące zamówienia: Wyposażenie niezbędne do obsługi kateringowej (dekoracja stołu, serwetki papierowe, zastawa stołowa i inne). Usługi gastronomiczne serwowane będą w formie szwedzkiego stołu" i będą się składały z poczęstunku.
Poczęstunek powinien obejmować: przystawki: kanapki dekoracyjne - szynka/salami/łosoś wędzony, ser gouda, sałata, ogórek, pomidor, majonez - 3szt(70g)/os. tartinki bankietowe - szynka/salami/ser gouda/ser pleśniowy/łosoś wędzony - 3 szt (70g) / os. słodkie przekąski: ciastka kruche -100 g / os. Muffiny/babeczki kruche - 3 szt / os. bufet kawowy: kawa i herbata podawana np. w termosach, cukier, cytryna świeża, mleczko/śmietanka naturalna do kawy, 2 rodzaje soków owocowych - pomarańczowy i jabłkowy (100% soku z owoców w kartonach, nie napoje) -200 ml los., woda mineralna (gazowana i niegazowana) w butelkach 0,51 -1 szt / os. Kawa i herbata bez ograniczeń ilościowych tak, aby napoje gorące były dostępne podczas trwania oraz na 15 minut przed spotkaniem.
- Obsługa kateringu (niezbędny personel zapewniający porządek na stolach, uzupełnianie cukru, śmietanki, soków). - Usługę sprzątania oraz usunięcie wraz z utylizacją odpadów i śmieci powstałych w ramach świadczonej usługi.
Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz zapewnienie wysokiej jakości wartości odżywczej i estetycznej, jak i gramatury oraz podanie go zgodnie z wymogami sanitarnymi dotyczącymi żywności i wyżywienia zbiorowego. Wykonawca jest zobowiązany do świadczenia usług kateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych oraz przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych.
Ofertę można złożyć drogą elektroniczną, faxem lub w siedzibie Zamawiającego do 04.12.2014 r.