Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę wynajem Sali konferencyjnej i wykonanie usługi cateringowej, Warszawa nr 230976 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Warszawa
Data dodania: 3 wrz 2014, 15:07
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę wynajem Sali konferencyjnej i wykonanie usługi cateringowej
Przedmiotem zamówienia jest wynajem Sali konferencyjnej dla 90 osób oraz Sali na catering dla 90 osób. Wykonanie usługi cateringowej w postaci przygotowania oraz podania lunchu oraz 2 przerw kawowych przed rozpoczęciem konferencji i w trakcie trwania konferencji w Warszawie w dniu: 21 lub 22 lub 27 lub 28 października 2014 r. w godzinach: 9.00 - 15.00
Sala konferencyjna powinna znajdować się w hotelu minimum czterogwiazdkowym, w centralnej reprezentacyjnej części Warszawy. Podmiot odpowiadający na zapytanie ofertowe powinien mieć tytuł prawny do miejsca realizacji zamówienia.
Szczegóły zamówienia powinny zapewnić:
wynajem Głównej Sali konferencyjnej dla 90 osób do 8 godzin w wymaganym ustawieniu teatralnym,
wynajem Dodatkowej Sali na catering (Sala konferencyjna i cateringowa powinny się znajdować w bezpośrednim sąsiedztwie),
opiekę Star Meeting Concierge podczas trwania spotkania,
opiekę Działu Technicznego podczas Konferencji osoba dedykowana 3 godziny,
imiona i nazwiska, wizytówki drukowane na stół prezydialny, wg. listy przekazanej przez Zamawiającego
zestaw materiałów konferencyjnych dla gości (notes, długopis)
wodę mineralną w Sali konferencyjnej podczas trwania konferencji dla prelegentów,
podczas przerw kawowych: świeżo parzoną kawę (w ekspresie ciśnieniowym) oraz wybór herbat, wybór wypieków (ciasteczka),
lunch w formie bufetu (wybór 3 dań na zimno, 3 sałatek, 2 rodzajów zup, 2 dań gorących z dodatkami i 3 deserów) z wodą mineralną, sokami oraz kawą i herbatą.
termin realizacji: 21 lub 22 lub 27 lub 28 października 2014 r. w godzinach: 9.00 - 15.00.