favore.pl
Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę wynajem sali szkoleniowej w Opolu Lubelskim nr 222986 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: lubelskie
Data dodania: 31 lip 2014, 16:19
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę wynajem sali szkoleniowej (sal szkoleniowych) w celu przeprowadzenia grupowego poradnictwa zawodowego oraz kursu część I teoretyczna i część II praktyczna - dla jednej grupy (12 osób) w Opolu Lubelskim.

Część I: warsztatów grupowego poradnictwa zawodowego (6 godzin) oraz części teoretycznej kursu Cukiernik (50 godzin), łącznie 56 godzin;

Część II: części praktycznej kursu Cukiernik - 100 godzin.

Zajęcia będą odbywać się w okresie: sierpień-październik 2014 r., po 6-8 godzin dziennie, w dniach i godzinach wskazanych przez Zamawiającego, wg uzgodnionego harmonogramu.

Wymagania dotyczące sali (sal)

Sala szkoleniowa przeznaczona do realizacji warsztatów grupowego poradnictwa zawodowego oraz teoretycznej części kursu Cukiernik powinna być przystosowana do prowadzenia zajęć dla minimum 12 osób jednorazowo, o powierzchni min. 20 m wyposażona w ławki lub stoliki, krzesła, tablicę, flipczart, rzutnik multimedialny i ekran.
Sala do zajęć praktycznych powinna być salą wydzieloną do zajęć szkoleniowych. Zajęcia mogą odbywać się w odpowiednio wyposażonym lokalu gastronomicznym bądź w miejscu prowadzenia działalności cukierniczej czy piekarniczej, w szkole gastronomicznej z odpowiednim zapleczem do zajęć praktycznych, itp. - wyłączonym z bieżącej działalności na czas trwania kursu. Sala powinna być wyposażona w sprzęt gastronomiczny, cukierniczy, piekarniczy oraz spełniać wymagania sanitarno-epidemiologiczne. Musi być wyposażona w odpowiednią liczbę sprzętu do praktycznej nauki zawodu cukiernik o stanie technicznym zapewniającym odpowiedni poziom kursu. Każdy uczestnik szkolenia powinien mieć dostęp do samodzielnego stanowiska pracy (12 osób). Wynajmujący ma obowiązek wykazać szczegółowy opis zaplecza technicznego piece, stoły, maszyny i urządzenia, pozostały sprzęt (z uwzględnieniem liczby, jakości i typu sprzętu, który będzie udostępniony uczestnikom/uczestniczkom na czas trwania zajęć praktycznych).
Wynajmujący powinien zapewnić możliwość zorganizowania przerw kawowych i przerwy obiadowej poprzez udostępnienie pomieszczenia wyposażonego w czajnik bezprzewodowy, stoliki, miejsca siedzące, gdzie uczestnicy warsztatów i kursu będą mogli skorzystać z gorących napojów oraz skonsumować posiłek. Wynajmujący zapewni miejsce umożliwiające przechowywanie produktów spożywczych i naczyń jednorazowych dla uczestników kursu bez dostępu dla osób trzecich.
Wynajmujący powinien zapewnić dostęp do WC i urządzeń sanitarnych.
Wynajmujący powinien zapewnić najemcy możliwość oznakowania i oplakatowania pomieszczeń, w których będą prowadzone usługi. Sala musi spełniać wszystkie wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy stawiane pomieszczeniom, w których będą prowadzone zajęcia.
Wynajmujący, w ramach opłat za najem, ma obowiązek utrzymać pomieszczenia w czystości i porządku.
Wynajmujący zapewnia oświetlenie naturalne i sztuczne, odpowiednią temperaturę w zależności od pory roku, wymianę powietrza, zabezpieczenie przed wilgocią, niekorzystnymi warunkami cieplnymi i nasłonecznieniem.
Sala (sale) powinna znajdować się w budynku zlokalizowanym w miejscach łatwo dostępnych dla osób dojeżdżających na szkolenie środkami komunikacji publicznej.


Termin złożenia oferty dodnia: 15 sierpnia 2014 r. godz. 16:00.

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację