Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę wynajem sali szkoleniowej wraz z usługą cateringową i zakwaterowaniem, Warszawa nr 208703 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Warszawa
Data dodania: 27 maj 2014, 16:40
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę wynajem sali szkoleniowej wraz z usługą cateringową i zakwaterowaniem dla 8 uczestników i 2 opiekunów grupy dwudniowego spotkania w Warszawie w terminie 7-8 czerwca 2014.
Przedmiot zamówienia obejmuje usługę wynajęcie sali szkoleniowej z wyposażeniem, usługę gastronomiczną i usługę hotelową zgodnie ze szczegółowym opisem zamieszczonym poniżej. Ośrodek, w którym realizowana będzie usługa powinien być usytuowany w graniach administracyjnych Miasta Warszawa, tak aby była możliwość dojazdu z dworca PKP/PKS publicznym środkiem transportu.
Terminy realizacji zamówienia 07.06.2014 r. od godz. 13.00 do 08.06.2014 r. do godz. 13.00
Realizator w ramach usługi zobowiązany jest do:
Zapewnienia sali szkoleniowej wraz z wyposażeniem w celu realizacji spotkania Wykonawca zobligowany jest zapewnić w powyżej podanym terminie salę szkoleniową (nie bankietową) wyposażoną w: ekran do prezentacji multimedialnych, projektor multimedialny, tablicę typu flip - chart z papierem, dostęp do sieci energetycznej zapewniającej podłączenie komputerów i projektora multimedialnego, stoły, krzesła dla 10 osób, inne akcesoria niezbędne do przeprowadzenia spotkania, np. przedłużacz, pilot, itp. temperatura na sali wynosić będzie min. 18 C maks. 22 C,
Ponadto sala winna być autonomiczna, sala powinna być wyposażone w oświetlenie umożliwiające pracę szkoleniową.
Przygotowanie i dostarczenie usługi cateringowej dla uczestników spotkania. Usługa cateringowa podczas spotkania powinna obejmować:
a) I dzień - 1 przerwa kawowa, dwudaniowy obiad z napojem oraz kolacja; b) II dzień - śniadanie, 1 przerwa kawowa, obiad z napojem;
Wymogi dotyczące usługi cateringowej: a) Śniadanie podane w formie szwedzkiego stołu zawierające minimum: zimne przekąski, owoce, pieczywo, kawę, herbatę oraz min 2 gorące dania do wyboru; b) Obiad dwudaniowy składający się z zupy, drugiego dania, którego składnikami będą np. sztuka mięsa lub filet z ryby, surówka, ziemniaki/frytki/ryż oraz napój; c) Kolacja składająca się z minimum 1 gorącego dania głównego, 2 rodzajów przystawek zimnych, herbaty d) Przerwy kawowe kawa, herbata, cukier, mleko, cytryna świeżo skrojona w plastrach, woda, ciastka/ciasto e) Wykonawca usługi zapewni obsługę, rozstawienie i bieżącą wymianę naczyń oraz dbałość o estetykę miejsca podawania wyżywienia.
Zapewnienia usługi noclegowej - Wykonawca winien zapewnić nocleg dla 10 osób w terminie podanym przez zamawiającego. Kryteria jakie powinny spełniać dostarczane noclegi: a) Zakwaterowanie w pokojach z łazienkami; wyposażonych w telewizor dwuosobowych z pojedynczymi łóżkami lub pokojach jednoosobowych;