Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę zapewnienie cateringu dla uczestników kursów, Warszawa nr 207657 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Warszawa
Data dodania: 22 maj 2014, 14:17
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę zapewnienie cateringu dla uczestników kursów
Usługa cateringowa rozumiana jest jako dostawa złożona z: ciepłego posiłku (drugie danie, surówka), serwisu kawy/herbaty, wody gazowanej/niegazowanej (0,5 l/na osobę), ciasteczek deserowych, dodatków (cytryna, cukier, mleko). Posiłki winny być dostarczone w jednorazowych opakowaniach termicznych z jednorazowymi sztućcami zapakowanymi w serwetki bądź podawane na talerzach ceramicznych wraz ze sztućcami zgodnie z wymogami Sanepidu. Świadczenie usługi cateringowej polega na przygotowaniu, dostarczeniu posiłków do miejsc, w których odbędą się szkolenia oraz odbiorze naczyń/opakowań.
Zadanie nr 1 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędzie się szkolenie na terenie powiatu makowskiego oraz odbiorze naczyń /opakowań dla 1 grupy uczestników projektu (8 osób x 15 dni szkoleniowych), razem: 120 porcji, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Adres dostawy i terminy realizacji podane zostaną zgodnie z zapisami w Umowie.
Zadanie nr 2 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędą się szkolenia na terenie powiatu wyszkowskiego oraz odbiorze naczyń /opakowań dla 3 grup uczestników' projektu (1 grupa - 8 osób x 18 dni szkoleniowych; 2 grupa - 10 osób x 15 dni szkoleniowych; 3 grupa - 2 osoby x 16 dni szkoleniowych), razem: 326 porcji, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Adres dostawy i terminy realizacji podane zostaną zgodnie z zapisami w Umowie.
Zadanie nr 3 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu poczęstunku do miejsc, w których odbędzie się szkolenie na terenie powiatu ciechanowskiego oraz odbiorze naczyń /opakowań dla 3 grup uczestników' projektu (1 grupa - 5 osób x 15 dni szkoleniowych; 2 grupa - 4 osoby x 13 dni szkoleniowych; 3 grupa - 1 osoba x 13 dni szkoleniowych), razem: 140 porcji,, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Adres dostawy i terminy realizacji podane zostaną zgodnie z zapisami w Umowie.
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na trzy n/w zadania. Wykonawca przystępujący do postępowania może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań.