Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę zapewnienie noclegu i wyżywienia 150 osobom, Kuźnice nr 256969 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: małopolskie
Data dodania: 23 sty 2015, 15:14
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę zapewnienie noclegu 150 osobom (powyżej 18 roku życia) uczestnikom Mistrzostw w dniach od 11 marca do 14 marca 2015 (3 noclegi) w pokojach o poniższym standardzie:
a. minimum 25 pokoi dwuosobowych z łazienkami o powierzchni niemniejszej niż 19 m2. W pokojach znajdują się pojedyncze łóżka o wymiarach 140x200 cm. Wyposażenie pokoju: łóżka, biurko, krzesło, szafki nocne, lampki nocne, telefon, TV, radio, Wi-Fi. Wyposażenie łazienki: wanna lub prysznic, umywalka, ręcznik kąpielowy, mydło, suszarka do włosów do wypożyczenia w recepcji. b. minimum 12 pokoi trzyosobowych z łazienkami o powierzchni niemniejszej niż 45 m2. W pokojach znajdują się pojedyncze łóżka o wymiarach 140x200 cm. Wyposażenie pokoju: łóżka, biurko, krzesło, szafki nocne, lampki nocne, telefon, TV, radio, Wi-Fi. Wyposażenie łazienki: wanna lub prysznic, umywalka, ręcznik kąpielowy, mydło, suszarka do włosów do wypożyczenia w recepcji. c. minimum 25 pokoje 2,3 osobowe z łazienkami z możliwością dostawki
zapewnienie wyżywienia wg poniższej specyfikacji a 11 marca 2015 b. 12 marca 2015 c. 13 marca 2015 d. 14 marca 2015 kolacja w charakterze stołu szwedzkiego śniadanie w charakterze stołu szwedzkiego oraz obiadokolacja (w menu min. 2 rodzaje zup, min. 5 dań głównych, napoje gorących i zimne bez ograniczeń, deser) śniadanie w charakterze stołu szwedzkiego oraz obiad (w menu min. 2 rodzaje zup, min. 5 dań głównych, napoje gorących i zimne bez ograniczeń, deser) śniadanie w charakterze stołu szwedzkiego
przygotowanie oraz obsługa gastronomiczna w dniu 13 marca 2015 spotkania koleżeńskiego dla 180 osób (menu: przystawki, obiad dwudaniowy, deser, zimnej płyty składająca się z min. 4 rodzajów wędlin min. 60 gram na osobę, 3 rodzajów serów min. 40 gram na osobę, 3 rodzajów sałatek, gorących i zimnych)
dojazd od miejsca zakwaterowania nie więcej 5 km od stacji PKL Kuźnice,
zapewnienie w miejscu zakwaterowania miejsc parkingowych dla 2 autokary oraz 30 samochodów osobowych
W dniach od 11 marca do 14 marca 2015.
Oferty składać do dnia: 26-01-2015, godz: 12:00 można na e-mail