favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia imprezy i uroczystościZlecenia organizacja imprez i uroczystościZlecenia konferencje i szkolenia

Zlecę zapewnienie sal szkoleniowych, cateringu i noclegów, Augustów, Białystok, Biała Podlaska, mazowieckie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę zapewnienie sal szkoleniowych, cateringu i noclegów, Augustów, Białystok, Biała Podlaska nr 284980 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: mazowieckie
Data dodania: 24 cze 2015, 15:32
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę zapewnienie sal szkoleniowych oraz cateringu i noclegów dla uczestników/uczestniczek szkoleń

2. Zakres zamówienia obejmuje:
a) zapewnienie sal szkoleniowych spełniających następujące warunki:
wielkość i wyposażenie (stoły, krzesła) umożliwiające swobodne pomieszczenie od8do15osób,
możliwość przestawiania wyposażenia (stołów, krzeseł, tablic) w zależności od specyfiki szkolenia i potrzeb uczestników oraz trenerów,
wyposażenie w klimatyzację i ogrzewanie, a zarazem możliwość otwarcia okien, w przypadku braku klimatyzacji temperatura powinna nie przekraczać 20 C.
dostęp światła dziennego oraz całodobowego oświetlenia, a zarazem możliwość zaciemnienia sali podczas prezentacji multimedialnej,
ekran lub przynajmniej jedna biała (lub bardzo jasna) pionowa ściana, na której można wyświetlać obraz z rzutnika,
flipchart z kartkami i pisakami oraz rzutnik multimedialny na wyposażeniu idowykorzystania,
krzesła: miękkie z oparciami o wysokości przystosowanej do wzrostu dorosłego człowieka,
łatwy dostęp do źródeł prądu (gniazdka, przedłużacze),
dostęp do Internetu,
miejsce na catering,
dostęp do toalety (bliski, na tym samym piętrze), dostosowanych do potrzeb osób niepełnosprawnych
odpowiednia odległość od źródeł hałasu zapewniająca ciszę podczas zajęć,
zapewnione warunki dyskrecji (sala zamknięta, bez możliwości przechodzenia przez nią lubprzebywania osób niebiorących udziału w szkoleniu),
miejsce na przechowywanie odzieży wierzchniej i/ lub bagażu,
sale dostosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych
dostępność nieodpłatnych miejsc parkingowych dla uczestników/ uczestniczek itrenerów/trenerek, - jednorazowo dla min. 26 os.
zamieszczenie w trakcie szkoleń przy wejściu głównym oraz do sali tablic z informacjami owspółfinansowaniu projektu z Europejskiego Funduszu Społecznego.

b) usługa cateringowa spełniająca następujące warunki:
dwie przerwy kawowe lub nielimitowany serwis kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, soki, owoce, ciastka) każdego dnia szkolenia,
lunch (zupa, drugie danie z surówką lub sałatką) - każdego dnia szkolenia, z możliwością indywidualnego doboru menu, w zależności od preferencji (tj.2sałatki, 2 rodzaje zup, danie główne mięsne, danie główne wegetariańskie).
Śniadanie w formie szwedzkiego bufetu - dla osób korzystających z noclegów (2 śniadania: drugiego i trzeciego dnia szkolenia), składające się minimum z: kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna, mleko, różnorodne pieczywo, jogurty owocowe, świeże owoce, różnego rodzaju sery, wędliny, dżemy itp. oraz z minimum dwóch ciepłych dań np. jajecznica, parówki.
Kolacja w formie szwedzkiego bufetu dla osób korzystających z noclegów - (2 kolacje: pierwszego i drugiego dnia szkolenia)
c) usługi noclegowe spełniające następujące warunki:
zapewnienie noclegów w pokojach jednoosobowych lub maksymalnie dwuosobowych spełniających standard hotelu minimum dwugwiazdkowego, maksymalnie - trzygwiazdkowego,
w przypadku nieparzystej liczby osób korzystających z noclegu, Wykonawca obowiązkowo zapewni nocleg dlajednej osoby w pokoju jednoosobowym lubdwuosobowym do pojedynczego wykorzystania,
w cenie noclegu zawarte śniadanie oraz kolacja - o których mowa w pkt b);
dostępność nieodpłatnych miejsc parkingowych dla osób korzystających z noclegu.
pokoje hotelowe będą na bieżąco sprzątane. Łazienki będą zaopatrzone w ręczniki i podstawowe środki higieniczne

3. Dodatkowe istotne warunki realizacji zamówienia:
a) grupy szkoleniowe będą liczyły średnio 8-14 uczestników/uczestniczek oraz 1 trenera/trenerkę,
b) szkolenia będą prowadzone w cyklu 2-3 spotkań po 2-3 dni - dla każdej - z 5-6 grup szkoleniowych, liczących po 8-14 uczestników/uczestniczek
c) rezerwacje sal, zamówienia na catering i noclegi dokonywane będą z tygodniowym wyprzedzeniem. Potwierdzenia poszczególnych rezerwacji dokonywane będą na 5 dni przed realizacją zamówienia,
d) planowany zakres zamówienia:
miejsce realizacji szkoleń: Augustów, Białystok, Biała Podlaska, bądź inne uzgodnione dwustronnie lokalizacje zgodnie z obszarem, z którego pochodzą uczestnicy projektu),
liczba uczestnikodni szkoleniowych (catering): 390
liczba dni szkoleniowych (sale):30,
liczba noclegów: 100
e) realizacja usługi cateringu w tym samym budynku co sale szkoleniowe,
f) lokalizacja sal szkoleniowych, noclegów i cateringu w tym samym budynku lub na terenie tego samego ośrodka co noclegi dlauczestników/uczestniczek i trenerów/ trenerek .
g) Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany (zmniejszenia lub zwiększenia) wskazanych powyżej liczebności i/lub lokalizacji z zastrzeżeniem, że w przypadku zmiany:
usługa zostanie przeprowadzona na zasadach wynikających z Oferty,
wynagrodzenie obliczone będzie przy zastosowaniu tych samych stawek jednostkowych za osoby nocujące i nienocujące, a w przypadku zwiększenia zamówienia nie przekroczy 50% wartości wynagrodzenia należnego Wykonawcy określonego wUmowie.
Wykonawca może zaproponować w uzasadnionych przypadkach zmianę przedstawionych wyżej zadań, jeżeli zmiana ta będzie korzystna dla Zamawiającego i wyrazi on na nią zgodę.
Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.
Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.


Planowany termin zamówienia:: od 13 lipca 2015 r. do 30 sierpnia 2015 r.

Oferty składać do dnia: 06-07-2015, godz: 16:00 (na adres w Warszawie)

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację