favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia gastronomiczneZlecenia catering

Zlecę zapewnienie usługi cateringowej - Lublin, lubelskie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę zapewnienie usługi cateringowej - Lublin nr 573358 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: lubelskie
Data dodania: 16 lut 2018, 14:04
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę zapewnienie usługi cateringowej obejmującej przygotowanie i dostarczenie jednodaniowego ciepłego posiłku oraz dwóch przerw kawowych dla średnio 10 uczestników projektu oraz trenera/doradcy podczas szkolenia Spółdzielnia socjalna jak to zrobić? i doradztwa grupowego w ramach projektu Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020 w podziale na części:
Część I Krasnobród
SZKOLENIE Spółdzielnia socjalna jak to zrobić?
1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób catering łącznie maksymalnie 55 osobodni.
1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób serwis kawowy łącznie maksymalnie 55 osobodni.
DORADZTWO GRUPOWE
1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób catering łącznie maksymalnie 55 osobodni.
1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób serwis kawowy łącznie maksymalnie 55 osobodni.
Część II Krasnystaw
SZKOLENIE Spółdzielnia socjalna jak to zrobić?
1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób catering łącznie maksymalnie 55 osobodni.
1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób serwis kawowy łącznie maksymalnie 55 osobodni.
DORADZTWO GRUPOWE
1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób catering łącznie maksymalnie 55 osobodni.
1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób serwis kawowy łącznie maksymalnie 55 osobodni.
Wymagania dotyczące usługi:
Ciepły posiłek powinien się składać z: porcji mięsa lub ryby o gramaturze nie mniejszej niż 100 g, dodatków (np. ziemniaki, ryż, kasza, makaron) o gramaturze nie mniejszej niż 200 g, oraz surówki o gramaturze nie mniejszej niż 100 g (minimalna gramatura 1 porcji wynosi 400 g).
Dostawca/Wykonawca przygotuje i dostarczy posiłki wegetariańskie, w przypadku zgłoszenia takiego zapotrzebowania przez uczestników projektu. Posiłek wegetariański powinien się składać z porcji jarskiej o gramaturze nie mniejszej niż 300 g oraz surówki o gramaturze nie mniejszej niż 100 g (minimalna gramatura 1 porcji wynosi 400 g).
Ciepły posiłek musi być wyporcjowany dla każdego uczestnika i podany na ciepło, w pojemniku termoizolacyjnym, z kompletem sztućców jednorazowych i serwetkami.
Minimalny zakres poczęstunku podczas każdej przerwy kawowej (dwie przerwy każdego dnia zajęć): woda mineralna (gazowana i niegazowana), świeżo parzona herbata (różne rodzaje), kawa (rozpuszczalna i mielona), cukier, cytryna w plastrach, śmietanka do kawy w postaci płynnej lub mleko, ciastka kruche min. 3 rodzaje.
Przygotowywane przez Dostawcę/Wykonawcę potrawy z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, np. zupy w proszku i sosy w posiłku oraz produktów gotowych.
W przypadku produktów przetworzonych, takich jak kawa, herbata, ciastka kruche, woda, cukier, mleko, itp. Dostawca/Wykonawca zobowiązuje się, że będą one posiadać datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 1 miesiąc przed dniem wykonania usług.
Dostawca/Wykonawca zapewni należytą jakość i przydatność do spożycia dostarczonego wyżywienia zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie normami.
Dostawca/Wykonawca dostarczy posiłki na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej 15 min. przed planowanym rozpoczęciem zajęć oraz 5 min. przez rozpoczęciem przerwy obiadowej.
W cenie usługi zawiera się koszt transportu, naczyń (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) oraz odbiór zużytych naczyń po zakończeniu każdego dnia szkoleniowego.
Zamawiający dopuszcza możliwość użycia naczyń i sztućców plastikowych, odpowiednich do serwowanych dań/napojów.
Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków oraz wyrywkowej kontroli gramatury potraw.
Wnioskodawca winien dołączyć do oferty informacje dotyczące średniej gramatury oferowanych posiłków oraz przykładowe menu na dwa dni szkolenia.

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację