favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia imprezy i uroczystościZlecenia organizacja imprez i uroczystościZlecenia kompleksowa organizacja

Zlecę zapewnienie zakwaterowania, wyżywienia oraz udostępnienie sal warsztatowych, Warszawa

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecę zapewnienie zakwaterowania, wyżywienia oraz udostępnienie sal warsztatowych nr 200931 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z miejscowości: Warszawa
Data dodania: 16 kwi 2014, 16:02
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę zapewnienie zakwaterowania, wyżywienia oraz udostępnienie sal warsztatowych.

Szczegółowe warunki realizacji zamówienia:
Ostateczne określenie dokładnej liczby osób korzystających z usług Wykonawcy zostanie potwierdzone i przekazane przez Zamawiającego drogą mailową na adres opiekuna szkolenia po stronie Wykonawcy najpóźniej 3 dni przed szkoleniem do godz. 16:30.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia zamówienia o nie więcej niż 40%.
Do składania ofert zapraszamy przedstawicieli obiektów w obrębie miasta Gdańsk prowadzących działalność zgodną zopisanym zapytaniem. Obiekty muszą spełniać następujące warunki:
a) zapewnienie obiektu o standardzie minimum 2-gwiazdkowym potwierdzone kopią Decyzji o zaszeregowaniu obiektu hotelarskiego.
b) podczas szkolenia zapewnienie zaplecza noclegowego:
22/23 maja 2014 r.: nocleg dla 3 osób w 1 pokoju 2-osobowym i 1 pokoju 1-osobowym z pełnym węzłem sanitarnym.
23/24 maja 2014 r.: nocleg dla 66 osób w 32 pokojach 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym oraz 2 pokojach 1-osobowych.
c) Hotel ma zapewnić pokoje 2-osobowe o powierzchni minimum 14 m2 oraz pokoje 1-osobowe o powierzchni minimum 10m2.
d) Nocleg zapewniony w tym samym budynku, w którym będzie prowadzone szkolenie. Uczestnicy powinni mieć możliwość wprowadzenia się do pokoi od godz. 10:00 pierwszego dnia szkolenia i wyprowadzenia się do godz. 15:30 drugiego dnia szkolenia.
e) Zapewnienie 3 (trzech) sal szkoleniowych o powierzchni minimum 50 m2, które mają pomieścić nie mniej niż 22 osoby, sposób ustawienia krzeseł: układ podkowy, bez stołów
f) W salach musi być możliwość swobodnego poruszania się, wstawienia dodatkowego stolika dla trenera. W salach konieczny jest: rzutnik multimedialny, ekran, flipchart, możliwość podłączenia rzutnika multimedialnego i komputera, właściwe oświetlenie sal, z dostępem oświetlenia naturalnego, wentylacja, klimatyzacja.
g) Podczas szkolenia zapewnienie restauracji, która pomieści 66 uczestników jednocześnie. Miejsce wydawania posiłków ma znajdować się w tym samym obiekcie, w którym będzie odbywać się szkolenie, w oddzielnym pomieszczeniu niż sale, w których będzie odbywać się szkolenie.
h) zapewnienie wyżywienia, w tym:
23 maja 2014 r. śniadanie dla 3 osób
23 maja 2014 r. serwis kawowy całodzienny, obiad 2-daniowy, kolacja dla 66 osób
24 maja 2014 r. śniadanie, serwis kawowy całodzienny, lunch 1-daniowy dla 66 osób
Śniadanie i kolacja w formie bufetu, każdy z tych posiłków z co najmniej 2 ciepłymi daniami, w tym jedno dla wegetarian.
Obiad dwudaniowy serwowany: zupa, danie główne oraz jeśli zaistnieje potrzeba danie wegetariańskie, woda, soki. Liczba wegetarian będzie podana przed szkoleniem.
Lunch jednodaniowy serwowany: danie główne (bez zupy) jeśli zaistnieje potrzeba danie wegetariańskie, woda, soki.
Menu każdego dnia musi być inne. Zasada urozmaicania powinna dotyczyć wszystkich posiłków.
Przerwy kawowe całodzienne organizowane poza salami szkoleniowymi (kawa, herbata (wybór smaków), woda mineralna, soki, kruche ciasteczka, cukier, mleko, cytryna).
Przez wegetarianizm rozumiemy wyłączenie z diety mięsa (w tym ryb i owoców morza).
i) zapewnienie bezpłatnego dostępu do sieci bezprzewodowej (WiFi) ze stałym dostępem do Internetu.
j) zapewnienie kawiarni lub/i baru gdzie uczestnicy szkolenia będą mogli spotkać się i spędzić czas wieczorem w miłej atmosferze.
k) zapewnienie miejsca w częściach wspólnych ośrodka na nieformalne spotkania w czasie wolnym (foyer).
l) bezpłatny parking dla co najmniej 30% uczestników szkolenia.

Termin realizacji: Od 23-24 maja 2014 roku.

Oferty składać do dnia: 30-04-2014, godz: 16:00

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację