favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia gastronomiczneZlecenia cateringZlecenia catering dla firm i instytucji

Zlecimy przygotowanie i dostawę posiłków. Wągrowiec, wielkopolskie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecimy przygotowanie i dostawę posiłków. Wągrowiec nr 236839 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: wielkopolskie
Data dodania: 1 paź 2014, 12:54
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecimy przygotowanie i dostawę posiłków w formie jednego gorącego dania do placówek oświatowych Gminy
Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje przygotowanie 72 posiłków w formie jednego gorącego dania i dowóz do placówek oświatowych:
- Zęspół Szkół dla 36 dzieci
a) Filia Rudnicze dla 7 dzieci
- Szkoła Podstawowa dla 17 dzieci
- Gimnazjum Rąbczyn dla 12 dzieci.
Liczba posiłków może ulec zmianie - zmniejszyć się lub zwiększyć o 20%
Wymagania dotyczące wykonania przedmiotu zamówienia:
Posiłki przygotowane przez Wykonawcę pod względem technologii wykonania i jakości spełniać muszą normy określone przez Instytut Żywienia Dzięci i Młodzieży. Posiłki muszą posiadać wymaganą przepisami kaloryczność i muszą być sporządzone zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. Muszą być wykonane ze świeżych produktów spożywczych posiadających aktualne terminy przydatności do spożycia. Posiłek obiadowy powinien dostarczać około 30% do 40% całodziennego zapotrzebowania uczniów w wieku od 6 do 15 roku życia na energię i składniki pokarmowe - zalecana wartość odżywcza (norma średnio-ważona) wynosi 2380 kcal.
Produkt: Mięso, Ryba
Ilość w gramach: 200 - 220
Produkt: Surówki, Warzywa
Ilość w gramach: 200 - 250
Produkt: Ziemniaki, Ryż, Makaron
Ilość w gramach: 170 - 200
Posiłki Wykonawca będzie dostarczał we własnym zakresie w termosach termoizolacyjnych stalowych łącznie z naczyniami jednorazowymi ze sztućcami, posiadającymi atest, na które już na terenie szkoły (w punktach wydawania posiłków) będą odpowiednio dzielone na porcje. Ze względu na to, że w Zespole Szkoł posiłki wydawane będą w trzech pomieszczeniach, zastrzega się dostarczanie posiłków do tej placówki w trzech zestawach.
Wykonawca będzie podawał tygodniowy jadłospis do wiadomości uczniów i personelu w spósób zwyczajowo przyjęty najpóźniej przed obiadem w pierwszy dzień, w którym obowiązuje. Środek transportu musi spełniać wymagania sanitarno-epidemiologiczne.
Dostarczanie posiłków odbywać się będzie w godzinach od 11:15 do 13:00 z zastrzeżeniem, że do Zespołu Szkół do godz. 11:50, do Szkoły Podstawowej do godz. 11:25, do Gimnazjum w Rębczynie od poniedziałku do czwartku do godz 13:00, a w piątek do godz. 11:15. Szczegółowy harmonogram dostarczania posiłków Wykonawca ustali z dyrektorami szkół.

Miejsce i termin realizacji: Termin realizacji zamówienia: od 8 października 2014 roku do 19 grudnia 2014 roku, w dni nauki szkolnej.Do placówek oświatowych Gminy

Oferty składać do dnia: 02-10-2014, godz: 14:30:00.

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację