favore.pl
Favore.plZleceniaZlecenia rozrywka, imprezy i sztukaZlecenia gastronomiczneZlecenia catering

Zlecimy realizację usług cateringowych - Lublin, lubelskie

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii. rozwiń
KATEGORIE
Zleć wykonanie pracyprzebieraj w ofertach wykonawców Zarejestruj swoją firmęotrzymuj zlecenia na e-mail

Zlecimy realizację usług cateringowych - Lublin nr 456075 (archiwum)

Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: lubelskie
Data dodania: 23 lut 2017, 11:59
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecimy realizacja usług cateringowych obejmujących zorganizowanie, przygotowanie i dostarczanie poczęstunku - przerw kawowych dla Uczestników/czek projektu, w ilości nie większej niż 17 280 osobodni szkoleniowych,
tj.: 30 dni/osobę x 576 osób; 48 grup x 12 osób, na terenie miasta lub w innej lokalizacji na terenie województwa śląskiego uzgodnionej z Wykonawcą.

Założenia do usług cateringowych są następujące:
1. Zamawiający informuje, że usługa cateringowa obejmuje zorganizowanie, przygotowanie i dostarczanie poczęstunku - przerwy kawowej w ilości nie większej niż 17 280 osobodni szkoleniowych, tj.: 30 dni/osobę x 576 osób; 48 grup x 12 osób, przy czym, w przypadku potrzeby realizacji usługi cateringowej na terenie innej miejscowości z obszaru woj.. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości osobodni szkoleniowych.
2. Usługodawca będzie zobowiązany do dostarczenia poczęstunku - przerw kawowych na miejsce realizacji szkoleń zgodnie z zapotrzebowaniem przedstawianym przez Zamawiającego w trakcie uruchomienia kolejnych grup szkoleniowych.
3. Usługa cateringu obejmująca poczęstunek - przerwy kawowe powinna spełniać następujące wymagania:
a. dostarczane poczęstunki - przerwy kawowe powinny być należytej jakości i estetycznie podane,
b. w ramach każdego poczęstunku - przerwy kawowej dla Uczestników/-czek projektu, należy zapewnić termosy z gorącą wodą do przygotowania kawy i herbaty lub czajnik elektryczny oraz następujące produkty:
- kawę rozpuszczalną oraz kawę naturalną np. Maxwell House, Tchibo lub podobnej klasy,
- herbatę np. Lipton, Dilmah lub podobnej klasy,
- mleko
- wodę mineralną gazowaną/niegazowaną 0,5 l na osobę,
- cukier,
- cytryna,
- kruche ciastka co najmniej cztery rodzaje, w tym z czekoladą, np. TAGO lub podobnej klasy.
4. Poczęstunek - przerwy kawowe będą dostarczane
w terminie od III 2017 do IV 2019 w dni powszednie lub w weekendy.
5. Każda przerwa kawowa powinna być przygotowana w odpowiedniej ilości tak, aby Uczestnicy/-czki mogli/-ły korzystać z poczęstunku przez cały dzień szkoleniowy.
Zamawiający zastrzega sobie możliwość telefonicznego wezwania Usługodawcy do uzupełnienia poczęstunku w trakcie zajęć, maksymalnie w ciągu 45 minut od wezwania.
6. Usługodawca zobowiązany będzie do dostarczenia własnych naczyń
(w tym jednorazowych kubków termoizolacyjnych, talerzyków, łyżeczek, itp.) oraz wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu.

Wybierz kategorię zleceń

Wybierz lokalizację