Grupa Money.pl
Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Jak wykonać stronę internetową ? Samemu czy skorzystać z pomcy ?

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Jak wykonać stronę internetową ? Samemu czy skorzystać z pomcy ?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • calvaro25 15 sty 2012, 5:09     (ostatnio zmieniony przez autora 3 maj 2012, 16:44, w całości zmieniany 1 raz)
    Znajomy polecił mi strony Akcesoria-militarne i Dobra-elektronika
    jako wzór stron doskonale zaprojektowanych, na których mogę się wzorować przy wykonywaniu własnej. Ciekawi mnie szersza opinia zanim podejmę decyzję. Im więcej ocen tym lepiej. Będę wdzięczny za każdą opinię.

• renata1410 16 sty 2012, 13:17
    Jeśli chcesz uczyć się tworzenia stron samodzielnie i masz dużo czasu oraz zapał - to ucz się. Natomiast jeśli chcesz postawić swoją stronę np. coś reklamując czy sprzedając (a na razie nie masz o tym pojęcia) to lepiej zgłoś się do fachowców niech Ci taką stronę zaprojektują. A ty w między czasie będziesz się szkolił z zakresu projektowania stron...

Pozdrawiam.
  • truskawka 25 sty 2012, 23:37     (ostatnio zmieniony przez autora 25 sty 2012, 23:38, w całości zmieniany 1 raz)
    Samemu trzeba mieć dużo czasu,jeśli jest się początkującym. Ja miałam chęci się nauczyć,ale jak zobaczyłam to wszystko,to stwierdziłam,że może kiedyś jak będę na emeryturze przymrużenie oka
    Skorzystałam z pomocy fachowców strony internetowe poznań i zyskałam dużo na czasie uśmiech
    Cena przystępna,choć z tego co się orientuję zależy od zlecenia.
Monetized by Business Ad Network