Agencja Ochrony Osób i Mienia Ochrona Imprez Masowych ASTREAWarszawa, Pruszków, Sochaczew, Łódź (mazowieckie)
Biuro rachunkoweSieradz (łódzkie)
Prowadzenie księgi przychodów i rozchodówWarszawa (mazowieckie)
Tłumaczenia prawnicze angielski, rosyjski WarszawaWarszawa - Centrum (mazowieckie)
MerryJerry napisał:Wszystko jest dobre, byle nie zachęcać ludzi do natychmiastowego pozbywania się środków. A znamy takie przypadki kiedy 500+ wręcz parzy. Lepiej gdzieś to ulokować i zaoszczędzić na późniejMerryJerry - 500+ to jedno, nawet nie wyobrażasz sobie ile miałam sytuacji, gdy do sklepu obuwniczego, w którym pracowałam przychodzili ludzie, pytali o paragony na buty dla dzieci a potem do mnie, abym im wystawiła fakturę żeby ją w pomocy społecznej pokazali. Pieniądze wiadomo gdzie poszły.
pacyfista napisał:Ostatnio zastanawiam się nad pakietem Strażnik Przyszłość od Nationale - Nederlanden. Podobają mi się wypłacalne raz do roku specjalne profity dla klientów, poza tym, to prywatna firma, mają całkiem rozsądny program.Ja pakiet Strażnika Przyszłości mam juz od września, zdecydowałam sie na niego jak tylko sie pojawił, zalezało mi, żeby pieniądze z 500+ odkładać. Na Strażnika przelewam 400zl a 100 zł odkładam do skarpety na nagłe wydatki, jakby sie pojawiły wiadomo czasami jak pojawia sie jakaś choroba i trzeba wykupić antybiotyki to budżet domowy ratuje i 200 zł