Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Gdzie zarejestrować domenę?

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Gdzie zarejestrować domenę?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • xaramm5 20 lip 2017, 11:23
    Gdzie obecnie najbardziej opłaca się zarejestrować domenę?
  • helenaa91 22 lip 2017, 11:06
    Stawki za rejestrację są u większości firm bardzo podobne, większą różnicę widać dopiero przy stawkach za odnowienie, także na nie radzę zwrócić uwagę. Za rejestrację płaci się średnio kilkanaście zł, za odnowienie kilkadziesiąt. Tutaj cal.pl/domeny mają dobrą opcję przy rejestracji domeny od razu na dwa lata - można zaoszczędzić kilkadziesiąt zł.
  • gabriell86 23 sie 2017, 20:34
    xaramm5 napisał:Gdzie obecnie najbardziej opłaca się zarejestrować domenę?
    Nie patrz na stawki za rejestrację, tylko za odnowienie. Pomyśl o wykupieniu domeny od razu na dwa lata zamiast na rok - trochę zaoszczędzisz. Tutaj cal.pl/domeny widziałem taką możliwość - w sumie za dwa lata płaci się jakieś 60 zł, taniej nie będzie.
  • zforg 11 wrz 2017, 23:14
    obecnie OVH - 12 brutto rejestracja / 50 odnowienie
  • zylek 30 paź 2017, 16:21
    Dokładnie.
    W hekko dadzą ci domenę PL w cenie hostingu, a później odnowienie po normalnej stawce.
    I tak to chyba ma sens, prawda?
  • Dominik_Kolacki 9 lip 2018, 12:56
    Wszystkie domeny i małe hostingi trzymam na OVH. Stricte z domen jest jeszcze GoDaddy, gdzie często można odkupić bardziej egzotyczne adresy.
  • Glinka 7 sty 2019, 17:00
    W Firehost, od razu z domeną. Wydaje mi się, że tak to wychodzi najlepiej, najtaniej i najszybciej.
    Test jest darmowy, więc można łatwo sprawdzić i ocenić działanie.
    Mam tam wiele stronek - działa to niezawodnie.
  • Wolf001 12 gru 2024, 8:43
    W Firehost, od razu z domeną. Wydaje mi się, że tak to wychodzi najlepiej, najtaniej i najszybciej.
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum
Następna: drukarka