Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Komunikator internetowy

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Komunikator internetowy

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • antka 28 lip 2010, 9:45
    Ostatnio postanowiłam zmienić komunikator internetowy. Do tej pory używałam tylko Gadu Gadu.
    Zastanawiam się nad zainstalowaniem komunikatora o nazwie Tlen. Czy istnieją jakieś lepsze komunikatory?
    Jaki komunikator wam najbardziej odpowiada?
    Pozdrawiam ! antka

• cylkinka 28 lip 2010, 11:28
    Ja też używam GG . Nie mam zamiaru zmieniać go na nic innego !!!
  • dzasper 28 lip 2010, 13:55
    Ja używam Tlena. Pozwala on na kontaktowanie się z osobami posiadającymi GG, wiec nie stracisz kontaktu ze znajomymi. Polecam uśmiech
  • decybel 28 lip 2010, 16:48
    Antka moim zdaniem aqq jest najlepszym komunikatorem !!! Z jego pomocą też będziesz mogła się połączyć ze wszystkimi użytkownikami gg. Jeśli chcesz zainstalować nowy komunikator to powinien to być właśnie aqq.
  • domik 28 lip 2010, 17:49
    antka napisał:Ostatnio postanowiłam zmienić komunikator internetowy. Do tej pory używałam tylko Gadu Gadu.
    Zastanawiam się nad zainstalowaniem komunikatora o nazwie Tlen. Czy istnieją jakieś lepsze komunikatory?
    Jaki komunikator wam najbardziej odpowiada?
    Pozdrawiam ! antka
    To poważna decyzja. Ciekawe jak to dokładnie wygląda. Człowiek wstaje z samego rana i myśli sobie "o może odinstaluję GG". Przynajmniej od 10 lat korzystam z tego komunikatora. Nie wiem czy podjęcie takiej decyzji, należałoby do tych łatwych.
  • farko 28 lip 2010, 21:09
    Jeśli bardzo zależy ci na jakiejś zmianie to możesz wypróbować Tlena. Będziesz mogła poprzez ten programik komunikować się z wszystkimi znajomymi z gg. Nie jestem pamiętam jak to dokładnie wygląda w gg, ale przez tlena możesz wysyłać darmowe smsy.
  • domik 29 lip 2010, 0:20
    Oprócz GG warto na każdym komputerku mieć zainstalowanego Skypa wielki uśmiech
  • aleksander_wielki 29 lip 2010, 7:09
    Polecam zainstalować google talk, zwłaszcza jeśli masz konto na gmail. Dzięki temu zawsze, gdy dostajesz nowego maila przychodzi automatyczne powiadomienie na google talk. To bardzo wygodne.
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum
Poprzednia: Mobilny internet