Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Odzyskiwanie danych

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Odzyskiwanie danych

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • gagunia 13 sie 2010, 15:00
    Witam. Kilka dni temu udało mi się skasować katalog ze zdjęciami. Niestety usuniętych plików nie ma w koszu płacz Czy istnieje jakiś sposób na odzyskanie danych ? Możecie polecić mi jakiś program, który mi to umożliwi ? Naprawdę zależy mi na tych zdjęciach !
  • daga90 13 sie 2010, 17:06
    Ja zazwyczaj zgrywam zdjęcia na płytki. Przynajmniej mam pewność, że ich nie stracę.
  • artone 13 sie 2010, 18:17
    Ostatnio braciszek skasował mi jeden z katalogów z mp3. Poszperałem trochę w sieci i znalazłem programik o nazwie PC File Recovery. Pomógł mi odzyskać znaczną część utraconych pików. Polecam !
  • decybel 13 sie 2010, 21:19
    Jeżeli dysk nie był sformatowany, to z odzyskaniem plików nie powinnaś mieć najmniejszych problemów. Ja skorzystałem kiedyś z programu o nazwie VirtualLab Data Recovery. Programik spokojnie poradzi sobie z odzyskaniem przypadkowo usuniętych plików !
  • balinka 14 sie 2010, 0:59
    Programów w sieci jest mnóstwo. Niestety większość z nich to wersje demonstracyjne, które tylko pokazują utracone pliki. W większości przypadków nie możliwe jest jednak zapisanie utraconych plików na dysk smutny
  • artone 14 sie 2010, 6:21
    balinka napisał:Programów w sieci jest mnóstwo. Niestety większość z nich to wersje demonstracyjne, które tylko pokazują utracone pliki. W większości przypadków nie możliwe jest jednak zapisanie utraconych plików na dysk smutny
    Nie wszystkie PC File Recovery jest programem całkowicie bezpłatnym !
  • balinka 14 sie 2010, 7:05
    Artone nie uwierzę ci na słowo ! Tak z ciekawości zainstaluję dzisiaj ten programik, żeby zobaczyć jak działa język
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum