Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Simlock Nokia N95

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Simlock Nokia N95

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • antka 3 wrz 2010, 16:33
    Witam chciałabym zdjąć Simlocka z noki N95. Czy można to zrobić łatwo i przyjemnie ?
  • zsp 8 wrz 2010, 23:26
    Idź do serwisu, który się tym zajmuje. Jeśli zapłacisz, to pewnie nie będą piętrzyć problemów przymrużenie oka
  • mika88 9 wrz 2010, 0:09
    Z tego co wiem, to aby ściągnąć simlocka z n95 nie trzeba komórki nawet podłączać do kompa. Wystarczy wprowadzić specjalny kod, który jest inny dla każdego telefonu.
  • just_jack 9 wrz 2010, 6:39
    Też miałem simlocka na N95. Skontaktowałem się z operatorem mojej sieci komórkowej, a on przysłał mi kod, dzięki któremu udało mi się ściągnąć simlocka. Wszystko za darmo wielki uśmiech
  • milena19 9 wrz 2010, 9:02
    Naprawdę w salonie można go zdjąć za darmo? Szkoda, że dopiero teraz się o tym dowiedziałam. Parę miesięcy temu wydałam ładną sumkę za zdjęcie locka z mojej komórki smutny
  • zsp 13 paź 2010, 15:35
    W wielu wypadkach w salonach sprzedają komórki bez sim-locka. Więc zanim się zechce go ściągnąć może lepiej najpierw upewnić się czy w ogóle jest.
  • miloszcugier 9 kwi 2011, 9:11
    no a masz ten kod do simlocka?
  • plny 11 paź 2013, 9:07
    Myślę że w serwisie nie wezmą dużo za taką usługę. Też zdejmowałem simlocka w Protel Serwis GSM. Wyszło to dosłownie kilkanaście złoty.
  • 15 paź 2013, 9:22
    W pierwszym lepszym komisie do zdjęcia za grosze..
  • anna80 2 cze 2014, 21:05
    Tu za 39 zł zdejmiesz simlocka http://odblokowania.pl/simlock,nokia,1 - więc nie warto szukać komisu.
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum
Poprzednia: Aukcje internetowe
Następna: Karta Graficzna