Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Kursy kinkabu shibari

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kursy kinkabu shibari

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • evKa 10 wrz 2011, 12:52
    To co przeczytałam na jednym z serwisów aż wprawiło mnie w osłupienie i zażenowanie.
    We Włoszech jakaś studenta udusiła się podczas ekscesów seksualnych.
    To nazywa się kinkabu shibari czyli japońska sztuka wiązania i tortur często wykorzystywana w erotycznych zabawach.
  • Koralgol 10 wrz 2011, 15:18
    EEE a o co dokładni chodzi, bo to mi wygląda na jakieś sado-maso. Udusiła się czy ją udusili, skoro to jakieś tortury?
  • POPIS 10 wrz 2011, 18:29
    Ja zwykle zboczenie Włochów nie zna granic. Najpierw ich łysawy oldboy Berlusconi i te bunga bunga, a teraz to przerzuciło się na młodych. Widocznie nie mają co robić po godzinach, ale studia jakie wybrała są mało absorbujące. To kobita zrobiła dobre imię rodzince.
  • evKa 10 wrz 2011, 21:12
    To była tak, że trójka gości umówiła się 2 kobiety i facet i poszli w tango.
    facet zawiesił kobieton na szyję sznur i przerzucił go przez rurę pod sufitem. Sznur był za krótki i to wyglądało jak mała huśtawka z pętlą na szyi. Kiedy jedna z kobiet stał na ziemi druga wisiała w powietrzu. No i pech chciał, że jedna z nich zasłabła i runęła na ziemię. A jak runęła to druga znalazła się w górze i po prostu tak jakby się powiesiła.

No ja pierwszy raz o czymś takim słyszę.
  • DzikiDzik 10 wrz 2011, 23:09
    No cóż z braku laku ludzie różne durnoty wymyślają, ale żeby wieszanie było erotycznym doznaniem? Trzeba być nieźle walniętym na głowę.
  • K_minok 11 wrz 2011, 6:46
    ? nom, głowa u nich chyba nie działała. Ale sado-maso tak już mają.
    Japońska technika tortur i seks, kto by to połączył jak nie zboczeńcy i inni dewianci.
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum
Poprzednia: TRENER PERSONALNY