Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak wyleczyć kłykciny kończyste?

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak wyleczyć kłykciny kończyste?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie
  • tyrion 30 sie 2015, 22:59
    Czy to w ogóle możliwe bo zaczynam tracić nadzieję?
  • barla 31 sie 2015, 14:01     (ostatnio zmieniony przez autora 31 sie 2015, 14:02, w całości zmieniany 1 raz)
    Możliwe to jest, niestety wiele osób ma nawroty kłykcin, nawet po ich laserowym usunięciu. Ja miałam usuwane tym sposobem w gdańsku w Clinice dermatologice, gdzie zajmują się tą przypadłością i podobnymi i zwykle z bardzo dobrymi skutkami. Może i ty powinieneś tam się zgłosić? Może akurat ci pomogą?
    Na razie możesz poczytać o nich na stronie www.klykcinyhpv.pl/pytaniaiodpowiedzi
    Tu masz cytat ze strony: 'Według szacunków, kłykciny kończyste występują u 1% aktywnej seksualnie populacji. Leczenie powinno być jednak wdrożone jak najszybciej. Do wyboru są różne metody terapeutyczne, które zależą od tego jak rozległe są kłykciny. Mimo tego żadna z metod nie jest całkowicie skuteczna, bo trudno pozbyć się samego wirusa. '
  • pistacja 2 wrz 2015, 12:30
    Chyba najlepiej udać się z tym do lekarza.
  • petarda 11 wrz 2015, 16:28
    idź do ginekologa, powinien Ci przepisać preparat, którym smarujesz kłykciny 2x dziennie przez 3-4 dni, kilka dni przerwy i znów smarujesz 3-4 dni i tak do skutku. chyba, że już jakoś bardziej zaawansowana sprawa, to wtedy wymrażanie, ale to chyba też da się ogarnąć w swojej przychodni, bez ładowania hajsu w kliniki?
    nie pamiętam nazwy preparatu, ale mogę sprawdzić, jeśli chcesz?
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Następna: Zakup termometru